Data Developer
De Persgroep
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen Samen met je team ben je bezig met de continue doorontwikkeling van de CDP tot een state-of-the-art datatransmissiehub.

Ook ben je bezig met het beheren en ondersteunen van de CDP en bijbehorende data en API’s. Daarbij ben jij het eerste aanspreekpunt bij data vragen / issues vanuit de business.

Jouw hoofdverantwoordelijkheden bestaan uit : Data analyseren en eventueel structureren ten behoeve van de toepasbaarheid voor platformen en applicaties.

Met de business samenwerken om de business value van de data en de concrete toepassingen hiervan inzichtelijk te maken. Dit vertaal je naar rapportages / segmentaties / adviezen.

Straktrekken van discrepanties tussen verschillende rapportages en databases. Toepassen van geavanceerde data analyse en datamining technieken om gestructureerde en ongestructureerde data om te zetten in inzichten in consumenten.

Wij bieden Een omgeving waar je ideeën en oplossingen direct waarde toevoegen aan het eindproduct. Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Laptop en telefoon van de zaak. Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld). 24 vakantiedagen, met optie tot bijkopen.

Werken met de nieuwste stack. Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie). Ontwikkelingsmogelijkheden d.

m.v. opleidingen, trainingen en certificaten. Tijds- en plaatsonafhankelijk werken Vereisten Wie ben jij Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een Agile omgeving.

Aantoonbare ervaring met Big Data oplossingen, data analyse tools / talen (Tableau, R, Python, Rapidminer zijn een pré), procesautomatisering en data visualisatie (Amazon web services zijn een pré) Ruime ervaring met SQL.

Enthousiasme voor het denken in oplossingen en proactief nadenken over oplossingen voor problemen / nieuwe functionaliteiten.

Over onze afdeling De afdeling Circulation bestaat uit mensen die zich onderscheiden doordat ze ondernemend en ambitieus zijn.

Teamspirit, humor en eigen initiatief staan hoog in het vaandel, wat resulteert in een erg goede sfeer op een bijzonder dynamische afdeling.

Uiteraard is het salaris dat we aanbieden meer dan marktconform en zijn er veel aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden beschikbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier