Basisarts
Joof Media
Den Haag, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Vacature Medisch adviseur (arts) in Rijswijk Benjij als basisarts op zoek naar een leerzame functie, om op breedvlak ervaring op te doen?

En ben je voor de duur van minimaal eenhalf jaar, bij voorkeur minimaal een jaar beschikbaar? Dan biedenwij jou een uitdagende functie als medisch adviseur in regioRijswijk en / of Amsterdam.

Interesse? Reageer dan het liefst vandaagnog op deze vacature De selectiedagen zijn al op korte termijn, dushoe eerder je reageert, hoe groter de kans dat je deel kan nemen.

Over de functie Als basisarts zal jij in de functie van medischadviseur lichamelijke en geestelijke rijgeschiktheid beoordelen vanbestuurders van motorvoertuigen.

Dit in het kader van de Eigenverklaring- en / of vorderingsprocedure zelfstandig rapportages vanmedisch specialisten en meldingen van de politie op basis van eenelektronisch dossier.

Je zal van start gaan met een online interneopleiding op locatie. Hierna beoordeel jij zelfstandiggezondheidsverklaringen en rapportages van medisch specialisten.

Jebekleedt een interessante functie, waarbij verbanden leggen tussenwet- en regelgeving en complexe medische dossiers regelmatigvoorkomt.

Daarnaast kom je uiteenlopende ziektebeelden en anderemedische factoren tegen die van invloed zijn op de rijgeschiktheidvan een persoon.

 • Dagelijks werk jij nauw samen met medischadviseurs en medisch assistenten. Gewenst profiel : Jij bentBIG-geregistreerd basisarts;
 • Jij beschikt over goede communicatievevaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal in woord engeschrift; Je bent zorgvuldig, besluitvaardig en collegiaal;
 • Jijhebt een enthousiaste en flexibele instelling, een goedinlevingsvermogen en bent vaardig met computers. Wij bieden : Eendienstverband op basis van detachering voor 24 tot 37,5 uur perweek, je werkdagen en-

 • tijden zijn bespreekbaar; Aantrekkelijkearbeidsvoorwaarden; De mogelijkheid van een leaseauto; Eenverantwoordelijke, afwisselende en autonome functie, waarin je temaken hebt met een breed spectrum aan ziektebeelden en interessantedossiers;
 • Een mensgerichte en informele cultuur met een grotediversiteit aan collega’s en een gezonde werk-privé balans;Persoonlijke (loopbaan) begeleiding door onze ervarenconsultants.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier