Projectleider Werktuigbouwkunde
Sweco
Zwolle, NL
2 dagen geleden

Erwin Sanders Teammanager Industrie

Ter uitbreiding van onze afdeling Industrie zijn wij op zoek naar een Projectleider Werktuigbouwkunde. Deze afdeling omvat het gehele advies- en ontwikkelingstraject van investering en vervangingsprojecten in de sectoren Gas, Chemie, Food en Energie Infra.

Onze core business is engineering en consultancy op het gebied van Process, Werktuigbouwkunde, Elektro, Instrumentatie en Automatisering.

Als Projectleider Werktuigbouwkunde ben je projecteigenaar in verschillende projectfasen, vanaf concept tot en met inbedrijfstelling.

Van schetsen, aanwijzingen, programma van eisen of functionele specificaties maak je technische ontwerpen ten behoeve van aanbesteding of uitvoering.

Ook adviseer je opdrachtgevers op technisch vlak en maak je (deel) begrotingen en planningen. Jij onderhoudt de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en vakspecialisten (in- en extern).

Uiteraard werk je nauw samen met onze engineers en tekenaars en heb je regelmatig overleg met de teammanager. In eerste instantie gaat het om monodisciplinaire projecten binnen jouw vakgebied, maar we ontwikkelen je graag door tot projectmanager voor multidisciplinaire projecten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier