Beveiliger Retail Bijenkorf
Facilicom
Utrecht, NL
6 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Werken als beveiliger retail bij de Bijenkorftbetekent een functie met veel afwisseling en beweging. Jevoorkomt diefstal, vernielingen en ongevallen.

Je houdttoezicht in de winkel, loopt zichtbaar rond en helpt bij het openenen sluiten van de winkel, denk daarbij ook aan cameratoezicht.

Eenbetekenisvolle baan waarvoor je stevig in je schoenen moetstaan.

Afwisselend en uitdagend is je baan alsbeveiliger retail bij Trigion zeker. De veiligheid van medewerkersen het winkelend publiek van De Bijenkof in Utrecht ligt injouw handen.

Voor hen ben je een vertrouwd gezicht waar ze altijdop kunnen rekenen. Daarom past Trigion de veilige keuze’ ook zogoed bij jou.

Jij maakt het verschil door bij dreigende situatiesop de juiste manier te reageren. Naast je kennis van de theorieluister je ook naar je onderbuikgevoel.

Je treedt daadkrachtig opals dat nodig is. Zorgen dat iedereen veilig is en zich ook zovoelt is jouw kerntaak. Eenzijdig is je werk in de beveiligingnooit.

Verantwoordelijk is het wel. Bij De Bijenkorf in Utrechtdraai je dag-, avond-, en weekenddiensten, het kan voorkomendat je ook in de nachtdiensten wordt ingezet, dus het is belangrijkdat je flexibel bent.

Als beveiliger retail bij Trigion houd je jehoofd koel en ligt de nadruk in jouw werkzaamhedenop :

 • Preventiefhandelen. Je voorkomt winkeldiefstal of ongevallen door vantevoren in te grijpen.
 • Onveilige of afwijkendesituaties herkennen. Jij hebt het als eerste in de gaten wanneeriets niet gaat zoals het hoort’.
 • Aanspreken op gedrag. Wanneeriemand ongewenst of agressief gedrag vertoont, weet jij de situatiesnel onder controle te krijgen.
 • Gastvrijaanspreekpunt zijn voor winkelend publiek enmedewerkers.
 • Aanhouden van winkeldieven en deoverdracht naar de politie.
 • Functie-eisen

  Actief durfje jezelf wel te noemen, als beveiliger retail loop je wat af. Dooronverwachte situaties brengt je werk elke dag weer een andereuitdaging.

  Dat je sociaal, betrouwbaar en stressbestendig bentspreekt voor zich. Jij weet jouw kalmte over te brengen en tezorgen dat mensen ongestoord kunnen winkelen.

  Onze slogan Trigion : De veilige keuze’ straal jij ook echt uit. Op een prettige manierweet je mensen te begroeten, maar ook aan te spreken op hungedrag.

  Als nieuwe beveiliger retail bij Trigion :

 • Bezit je een mbo- diploma Beveiliger2.
 • Heb je geen strafblad. Een screening bij depolitie is onderdeel van desollicitatieprocedure.
 • Heb je bij voorkeurwerkervaring in de particulierebeveiliging.
 • Beheers je de Nederlandse taalgoed en beheers je de basisvaardigheden Engels. Ook instressvolle situaties kun je de juiste instructies in het Engelsgeven.
 • Bezit je een rijbewijs B en een eigenauto.
 • Ben je woonachtig binnen 30 km vanafUtrecht.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier