Specialist GWW
BAM Infra Regionaal Zuid
Bergen op Zoom / Helmond, Nederland
3 dagen geleden

Het blijft een mooi gevoel, over de weg te rijden die jij een maand eerder hebt aangelegd met je collega’s van BAM Infra Regionaal wegen.

Ben jij onze nieuwe vakman die gaat bijdragen aan het maken van mooie infra projecten in Zeeland, Brabant en Limburg?

Wat ga je doen?

Als Specialist GWW ben jij onze collega die alles weet op gebied van grondwerkzaamheden. Jij weet als geen ander dat veilig werken op nummer 1 staat dus je zorgt voor een veilige werkomgeving.

Dit draag jij ook uit naar de rest van het team. Jouw veiligheid is mijn veiligheid.

Samen met de uitvoerder en / of voorman overleg je welke werkzaamheden verricht moeten worden. Denk aan wegconstructies, bestratingen en rioolconstructies.

Jij zorgt samen met de machinist voor het grondwerk. Je vindt het heerlijk om in de buitenlucht bezig te zijn. Zo bestaan je taken uit het graven van sloten en sleuven en het afwerken van bermen.

Wie zoeken wij?

 • Jij vindt een goede werksfeer belangrijk en draagt hier graag aan bij.
 • Je bent trots op het maken van mooie infra projecten.
 • Je vindt het heerlijk om in de buitenlucht werkzaam te zijn.
 • Wat bieden wij?

  Een werkplek met een fulltime salaris en baangarantie voor de toekomst. Een arbeidsvoorwaardenpakket, waarmee je recht hebt op 25 vakantiedagen en 15 roostervrije -

  dagen per kalenderjaar. Kans om je te verbreden in het vakgebied omdat we projecten hebben in iedere fase van het bouwproces van ontwerp tot en met onderhoud en specialisten in elk vakgebied, zijn er bij BAM volop mogelijkheden om door te groeien.

  Over ons

  BAM Infra Regionaal is een lokale partner die op de hoogte is van alle regionale ontwikkelingen op het gebied van infra projecten.

  BAM Infra Regionaal begeleidt als lokale aannemer de totale keten van het bouwproces; van idee, ontwikkeling, ontwerp, uitvoering tot en met beheer en onderhoud.

  Voor zowel complexe multidisciplinaire projecten als kleinschalige lokale projecten. BAM Infra Regionaal heeft een uitgebreid dienstenpakket op het gebied van Civiel, Wegen, Asfalt en Verkeerstechniek.

  BAM werkt voor diverse opdrachtgevers, zoals Gemeenten en Provincies, Rijkswaterstaat en Private partijen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier