Heftruckbestuurder/ sorteermedewerker
Intermediair Uitzendbureau
Harderwijk, NL
3 dagen geleden

Vindt jij het leuk om een combinatie functie te vervullen van productiemedewerker / heftruckchaufffeur? Ben jij woonachtig in de omgeving van Harderwijk?

En ben jij in het bezit van een geldig heftruckcertificaat? Dan zijn we mogelijk op zoek naar jou. Jij komt aan een lopende band te staan waar verschillende metalen gesorteerd moeten worden.

Je leert op de werkplek van ervaren medewerkers waar je op moet letten om deze metalen juist te sorteren. Je werkt in eerste instantie als medewerker op de sortering afdeling.

Vanaf februari combineer je deze functie met heftruck taken.

Je komt te werken in een dagdienst functie van 06 : 00-14 : 00. Je ontvangt een salaris van €9,70 als sorteerder en dit wordt €10,50 als je met de heftruck gaat werken.

Het betreft een functie voor langer termijn.

Bedrijfsprofiel

Je komt terecht in een fijn bedrijf met een hechtteam waarin er een soort familiegevoel heerst. Zij sorteren metalen, zodat deze weer gebruikt kunnen worden voor onder andere de auto industrie.

Het is mooi werk, omdat je milieubewust bezig bent.

Bedrijfsprofiel

 • Je bent in het bezig van een geldige heftruckcertificaat of je hebt al wel ervaring, maar geen heftruckcertificaat en bent bereidt om deze via ons te behalen
 • Je vindt het geen probleem om in een stoffige en lawaaierige omgeving te werken
 • Wat bieden wij?

 • Een werkplek voor langer termijn
 • Een fijne werksfeer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier