Allround vakbekwaam persoon middenspanning
Eminent
Deventer, NL
1 dag geleden
source : Techniekvacaturebank

Eminent is op zoek naar fulltime monteurs middenspanning. Het betreft projecten waarbij voor diverse opdrachtgevers primaire en secundaire werkzaamheden in midden-en laagspanningsinstallaties worden uitgevoerd.

Je bent o.m. verantwoordelijk voor het vakkundig en veilig uitvoeren van werkzaamheden aan het energienetwerk.Je werkzaamheden bestaan uit :

 • het uitvoeren van onderhoud-, test- en reparatiewerkzaamheden van alle voorkomende laag- en middenspanninginstallaties
 • het opsporen van storingen en op veilige en snelle wijze storingen verhelpen in de laag- en middenspanningsinstallaties
 • het monteren, testen en in bedrijf stellen van LS- en MS-installaties met verbindingsmoffen en eindsluitingen in sterkstroominstallaties, elektrotechnische installaties en kabelnetten.
 • Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich eminentgroep.nl

  Functieeisen

  Om deze functie veilig en goed uit te kunnen oefenen vragen wij aan jou het volgende :

 • Een diploma MBO Web-niveau 3 (bijv. EMDE) of niveau 4 Elektrotechniek
 • Een aanwijzing BEI BLS / BHS of NEN 3140 / 3840
 • Minimaal 2 jaar ervaring in de functie van monteur middenspanning en ruime ervaring met middenspanningsinstallaties
 • Een geldig rijbewijs B
 • Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en jezelf de nieuwste technieken steeds weer eigen te maken
 • Je bent alert op veiligheid en draagt dit ook uit naar je collega's, je coördineert daarbij de werkzaamheden op de werkplek
 • De Nederlandse taal in woord en geschrift beheerst i.v.m. de veiligheidsvoorschriften
 • Flexibel, stressbestendig en nauwkeurig
 • Bereid zijn tot het draaien van storingsdiensten.
 • Verder ben jij in contact met klanten communicatief en servicegericht. Je bent een échte doorzetter en gaat altijd voor het beste resultaat samen met je team!

  Bedrijfsomschrijving

  Een bedrijf met een duidelijke visie en missie, de verantwoordelijke en betrokken medewerkers zijn de kracht van het bedrijf.

  Het is een sterk en krachtig bedrijf met een bijzondere structuur met een sterk wij gevoel. Dat maakt deze onderneming een werkgever die zijn medewerkers weet te motiveren en beheren.

  Binnen dit bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit, waar medewerkers een grote mate aan zelfstandigheid en medezeggenschap hebben.

  Stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers op elk niveau en het bieden van interessante en uitdagende loopbaanmogelijkheden maakt dat het bedrijf lange dienstverbanden kent en een gezonde doorstroming binnen het bedrijf.

  Gemotiveerde medewerkers werken dagelijks aan nieuwe innovatieve en duurzame civiele projecten.

  Arbeidsvoorwaarden

  Ben jij die monteur die wij zoeken dan werk jij wellicht binnenkort nauw samen met vakbekwame collega s die altijd oog hebben voor elkaar.

  Veiligheid en veilig samenwerken is een van de speerpunten van onze opdrachtgever. De sfeer in het team kenmerkt zich verder als nuchter, gezellig en door het vuur gaan voor elkaar!Je krijgt een eigen bus ter beschikking, je laptop en vrijheid binnen de kaders van werkzaamheden die je uitvoert.

  Je werkt iedere dag in de buitenlucht in het mooie Twente, en dat in een zeer betrokken en loyaal team!

  Prachtig afwisselend werk met veel zelfstandigheid bij een mooie organisatie.Als onderdeel van het team draai je mee in de 1e-lijns storingsdienst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier