Begeleider nachtdienst lg/vg
Middin
Zoetermeer, Buytenwegh, NL
15 uur geleden

Begeleider nachtdienst lg / vg

Plaats

Zoetermeer, Buytenwegh

Locatie

Woonvoorziening Buytenwegh

Jouw baan als begeleider nachtdienst

Werk jij graag in de nacht? Heb jij affiniteit met mensen met een lichamelijke en / of verstandelijke beperking? En is het voor jou prima om alleen te werken?

Kom dan werken als begeleider nachtdienst (24-32 uur) bij woonvoorziening Buytenwegh in Zoetermeer

Wat ga je doen

Als begeleider nachtdienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en verzorging van de cliënten van de locatie. Om precies te zijn :

 • reageer je op oproepen van cliënten en voer je waar nodig adl-taken en verpleegtechnische handelingen uit zoals het toedienen van sondevoeding, verwisselen van incontinentiemateriaal en het ondersteunen bij toiletgang.
 • verricht je kleine huishoudelijke taken (HACCP, schoonmaken, kleding wassen);
 • controleer en verstrek je medicatie aan cliënten;
 • breng je, indien nodig, een cliënt naar bed of start je met een cliënt de dag op;
 • draag je ’s morgens over aan de dagdienst;
 • neem je deel aan cliënt- en teamoverleggen.
 • Werktijden

  Je werkt 3 of 4 aaneengesloten wakkere nachtdiensten per week. Jouw werktijden zijn van 22.45 tot 7.15 uur. Mocht je meer willen werken in aanvulling van contracturen, in dag- of avonddiensten, is dit zeker bespreekbaar.

  Hier doe je dit

  Je gaat werken bij locatie Buytenwegh in Zoetermeer. Hier kom je terecht in een warm team met hart voor de zorg. Het team bestaat uit 24 collega’s, net als jij zijn jouw collega’s deskundige zorgprofessionals die de cliënten op de eerste plek hebben staan.

  Binnen de locatie wonen 23 cliënten met een lichamelijke (+) en / of verstandelijke beperking. De meeste cliënten zijn rolstoelgebonden en afhankelijk van verschillende hulpmiddelen bij transfers en de ADL.

  Het leiden van een eigen leven en het maken van eigen keuzes staat centraal. De ondersteuningsvragen verschillen net zoals de manier waarop cliënten communiceren.

  Als begeleider probeer je hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Cliënten zoeken graag contact met de begeleiding en geven elk op hun eigen manier veel liefde en waardering terug.

  De locatie ligt in de gelijk genoemde wijk Buytenwegh en is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

  Wil je eerst een kijkje nemen op de locatie voordat je solliciteert? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

  Als begeleider nachtdienst neem je mee

  Als begeleider nachtdienst ben je in het bezit van een afgeronde zorgopleiding op minimaal mbo3-niveau zoals VIG of MMZ.

  Ook met een diploma tot Verpleegkundige of PBGZ kan je solliciteren. Daarnaast ben je :

 • ervaren, je hebt minimaal 1 jaar werkervaring binnen de gehandicaptenzorg;
 • leergierig, je bent bereid om cursussen en trainingen te volgen om je te bekwamen, of om bekwaam te blijven;
 • zelfstandig, je zal na jouw inwerkperiode alleen de nachtdiensten werken. Waar nodig word je ondersteunt door de slaapdienst van de naastgelegen locatie;
 • stressbestendig, je blijft rustig ook als meerdere cliënten tegelijk jouw ondersteuning nodig hebben. Je behoud het overzicht en staat stevig in je schoenen.
 • Wat jij van ons kan verwachten

  Wij vinden jou belangrijk en daarom zorgen wij goed voor je. Zo bieden we je voor deze functie als begeleider nachtdienst (begeleider 3) :

 • een salaris van minimaal € 2.110,- en maximaal € 3.154,- bruto per maand (conform FWG 35 / 40 cao-ghz, gebaseerd op 36 uur per week);
 • een jaarcontract van 24 - 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • een ruim aanbod aan gratis leuke en frisse e-learning trainingen via Goodhabitz;
 • de kans om je te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.
 • En ook de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem (mksa, opgenomen in de cao) een deel van je brutosalaris om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld voor extra vrije dagen of een fietsplan. En je krijgt bij ons verschillende medewerkersvoordelen, zoals korting op verzekeringen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier