Administratief assistent
Timing Uitzendbureau
De Meern, Utrecht
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij veel vrije tijd en ben jij op zoek naar flexibel werk? Vind jij het leuk om klanten te woord te staan en nieuwe auto's te verkennen?

Kijk niet verder en solliciteer direct als administratief medewerker!

Als administratief medewerker kom jij aan op je eigen kantoor. Nadat je de ochtend begint met een bak koffie, komen de eerste klanten al binnen.

Jij bent het eerste aanspreekpunt en staat ze te woord. Jij bent verantwoordelijk voor het innemen van de auto's en de administratieve afhandeling hiervan.

Daarnaast zal jij je bezighouden met het beantwoorden van vragen vanuit de chauffeurs. Jij schakelt dan ook snel en kan veel dingen tegelijk doen.

Als administratief medewerker ben jij flexibel ingesteld. Jij vangt de gaten op in het rooster en bent minimaal 1 dag per week beschikbaar.

De werktijden bevinden zich tussen 08 : 00 en 20 : 00 uur, je zal voornamelijk aan het einde van de dag worden ingeroosterd en in het weekend.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier