Applicatiebeheerder Supply Chain
Rijk Zwaan
De Lier, Netherlands
4 dagen geleden

Hoe ziet jouw dag als Applicatiebeheerder Supply Chain bij Rijk Zwaan eruit?

Binnen deze zelfstandige functie ben je de schakel tussen de gebruikers (business) en de IT. Je bent nauw betrokken bij de implementatie van het nieuwe planningssysteem en het nieuwe ERP-pakket.

Je zorgt samen met de pakketleverancier voor de juiste inrichting van de applicaties en de interfaces en ondersteunt de gebruikers bij het testen en bij de implementatie.

Je bent aanspreekpunt voor complexere vragen over de werking van applicaties en je zorgt dat verstoringen in de applicaties worden opgelost.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inventariseren en analyseren van de behoeften van gebruikers op het gebied van Supply Chain en de vertaling naar praktische oplossingen in het huidige of toekomstige applicatielandschap.

Vervolgens coördineer, test en implementeer je deze wijzigingen of nieuwe releases. Je werkt nauw samen met alle interne en externe stakeholders.

Het is een functie waarbij je veel internationale contacten hebt; de toepassingen zullen worden gebruikt in binnen- en buitenland.

Wat jij meebrengt :

Je bent resultaatgericht en werkt graag samen. Je bent een doorzetter en je hebt goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je enthousiast en betrokken bij het voortdurend verbeteren van je eigen werk en diensten die we leveren aan onze gebruikers.

Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Een afgeronde hbo opleiding op het gebied op Bedrijfskunde, Logistiek en / of Informatica
 • Kennis van automatisering en de laatste mogelijkheden en ontwikkelingen op IT gebied
 • Meerdere jaren ervaring met functioneel (applicatie)beheer
 • Ruime ervaring met het werken in projecten, bij voorkeur in een logistieke omgeving
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Samen met je collega’s van het IT Supply Chain team draag je bij aan een groot project om de belangrijkste componenten in het applicatielandschap voor Supply Chain, Production & Operations te vervangen door een standaard ERP-oplossing gecombineerd met een geavanceerd planningssysteem voor de supply planning processen.

  Elkaar aanvullen, helpen en inspireren is ons motto. Daarnaast bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract
 • Marktconform salaris gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke IT Trainingen
 • Goede balans tussen werk en privé
 • Een internationaal team van meer dan 100 gemotiveerde IT’ers
 • Een dynamische werkomgeving met voortdurend nieuwe uitdagingen
 • Interesse?

  Voor deze positie werkt Rijk Zwaan samen met it-8, Driehuizerweg 327, 6525 PM Nijmegen. Niki Huntjens begeleidt de procedure.

  Je kunt haar jouw reactie sturen via n.huntjens it-8.nl. Voor nadere informatie kun je haar bereiken op 06-33940387.

  Een assessment en screening maken deel uit van de procedure.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.300 mensen werken in meer dan 30 landen.

  En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier