Verkoopmedewerker Mexx
Mexx
Utrecht
3 dagen geleden

It’s all about XX!

Voor onze nieuw te openen winkel in Utrecht zijn wij op zoek naar fashionlovers! Staan jouw social tijdlijnen vol met fashion, shoes, beauty en lifestyle?

Vind je het leuk om volop contact te hebben met klanten en hen blij te maken met mooie fashion items? Dan is dit je kans!

Wij zijn op korte termijn opzoek naar enthousiaste verkoopmedewerkers zowel full-time als part-time die houden van aanpakken en tevens service gericht / klantgericht kunnen werken.

Wie zijn wij?

In 1986 nam Rattan Chadha zijn mannenmerk Moustache’ en zijn vrouwenmerk Emanuelle’ en voegde ze samen. Neem de eerste letter van elk en voeg twee kusjes toe : Mexx was geboren.

Het uiteindelijke doel van Mexx is het creëren van een casual, moderne lifestyle voor mensen die alles uit het leven willen halen wat erin zit.

Mexx vertaalt deze levensstijl in mode voor iedereen alledaagse mode voor echte mensen. Mensen die het leven ten volste leven en liever echt zijn dan perfect.

Mexx is een internationale, jonge en snel bewegende organisatie met een informele familiebedrijfscultuur en met de ambitie om een prominente plaats in te nemen in de Nederlandse modemarkt.

Wat ga je doen?

Als verkoopmedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt van de klant en het visitekaartje van onze winkel en Mexx. Je houdt van het verkoop vak en vind het leuk om contact te hebben met klanten.

Met jouw creatieve inslag en passie voor mode en schoenen slaag jij erin de klant te inspireren. Je hebt ervaring met mode / schoenen en dit straal je ook uit naar de klant.

Je zorgt samen met het team ervoor dat onze klanten een fantastische shopping experience krijgen.

En daarnaast verricht kassawerkzaamheden, verwerk je de binnengekomen kleding en schoenen en je zorgt ervoor dat onze winkel er top uitziet!

Onze ideale kandidaat?

 • Heeft een passie voor ons merk en wil onze waarden uitdragen;
 • Is voor 16 tot 38 uur per week beschikbaar;
 • Je bent een fashionlover die net als wij persoonlijke benadering, service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.
 • Al een aantal jaar ervaring als verkoopmedewerker in fashion;
 • Is betrokken, energiek en op de hoogte van de laatste fashiontrends.
 • Is flexibel ingesteld en ook beschikbaar tijdens koopavonden en in de weekenden;
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier