Senior IT Engineer
Van Lanschot Kempen
Amsterdam
2 dagen geleden

Jouw baan

Onze huidige infrastructuur is ontstaan uit een integratie van Van Lanschot infrastructuur en de Kempen & Co infrastructuur.

Wij zijn op dit moment bezig met een integratie van deze platformen en een verschuiving van de On Premise Infrastructuur naar de MS Azure omgeving in de cloud.

Wij zijn op zoek naar een Senior IT Engineer met Windows platform kennis voor de afdeling ITP&S Infra, die enthousiast wordt van de technische uitdagingen die bovenstaande transitie met zich mee brengt.

Als IT Engineer (Windows) ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van ruim 1300 Windows servers en neem jij het initiatief met de transitie naar de cloud.

Je werkt nauw samen met gedreven experts in infrastructurele- en business projecten.

Jouw ervaring

Wat breng je mee naar ons team?

Je passie is het onderhouden en beheren van de Windows infrastructuur. Beschikbaarheid, voorspelbaarheid en stabiliteit zijn je drijfveren.

Je hebt geen 9 tot 17 mentaliteit. Je bent leergierig en vindt het leuk om in een team te werken in een technische omgeving die volop in beweging is.

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over ruime ervaring binnen het IT Infra vakgebied en binnen Windows en VMware.
 • Je hebt kennis van PowerShell en krijgt energie van automatiseren van repeterende werkzaamheden.
 • Je hebt kennis van productie gerelateerde ITIL beheermethodiek en de moderne beheertools zijn je niet onbekend.
 • Je vindt het fijn om technische omgevingen te vereenvoudigen.
 • Je hebt een sterke interesse in de best practices van Agile-Scrum-DevOps en je weet anderen te inspireren op dit gebied.
 • Kennis van de Microsoft Azure Cloud is zeker een pré!
 • Buiten de harde eisen hierboven zoeken we naar een team player, die user focused is, openstaat om zich T-shaped te ontwikkelen, resultaatgericht is en een sterk gedreven is om te leren en te experimenteren.

  Ons bedrijf

  Van Lanschot Kempen is gespecialiseerd in de toekomst. Al sinds 1737. Vandaag, zo’n 300 jaar later, gaat ons verhaal over het oudste onafhankelijke financiële instituut van Nederland verder.

  Met labels als Van Lanschot (Private Banking), Evi (online beleggen) en Kempen (Merchant Bank & Asset Manager), vertalen we onze historie naar de wereld van nu.

  Dit doen we met zo’n 1.700 collega’s, verdeeld over de 3 labels en de holding. Bij elkaar opgeteld werken we dus al bijna 3 eeuwen met grote toewijding en financieel vakmanschap aan de vooruitgang van onze klanten.

  Om duurzaam en toekomstgericht te werken, zijn inclusie en diversiteit onmisbaar. Een divers personeelsbestand heeft een belangrijke functie bij innovatie, wendbaarheid en weerbaarheid van de organisatie.

  Het is onze ambitie om de nieuwe instroom bij iedere afdeling meer divers te laten zijn dan de uitstroom. Als iemand vertrekt, wordt er gezocht naar een nieuwe collega die een aanvulling is op het betreffende team.

  Dat kan gaan over sekse, maar ook over leeftijd, nationaliteit, achtergrond, etc.

  Wij bieden

  Wat levert het jou op?

  Een uitdagende omgeving :

 • Waar je kunt impact kunt maken met jouw ambitieuze team door het leveren van business value;
 • Waar je veel verantwoordelijkheid en autonomie krijgt;
 • Waar je werklocatie flexibel is door thuis of op kantoor te werken;
 • Waar je de kans krijgt om te blijven leren en jezelf uit te dagen (wij bieden een uitstekend opleidings- en ontwikkelingsprogramma);
 • Waarin je wordt uitgedaagd om lef te tonen en echt het verschil te maken!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier