Asfaltuitvoerder
Kracht Recruitment
Arnhem, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Asfaltuitvoerder bent u verantwoordelijk voor de aansturing en de logistieke organisatie rondom projecten. Organiseren van personeel en materieel en bewaken van het transport.

De Asfaltuitvoerder toetst en bewaakt of werk voldoet aan alle gestelde bedrijfsprocedures en rapporteert hierover aan leidinggevende.

De Asfaltuitvoerder heeft de dagelijkse leiding en zorgt dat het project tot een goede afronding komt. Hiervoor voert u onder andere onderstaande taken dagelijks uit :

 • Verantwoordelijkheid op zich nemen voor de uitvoering van het werk, waarbij alle noodzakelijke maatregelen op het gebied van ARBO, kwaliteit en milieu in acht worden genomen
 • Leidinggeven aan de toegewezen medewerkers op een mensgerichte wijze waarbij de kwaliteiten van de bouwplaats medewerkers optimaal worden benutZorgen voor de co√∂rdinatie en aansturing van onderaannemers op de bouwplaats
 • Verschillende projecten aansturen
 • Mede verantwoordelijk zijn voor werkvoorbereiding en inkoop
 • Functieeisen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding richting Civiele Techniek of gelijkwaardig
 • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring als (Asfalt)uitvoerder in civiele projecten
 • Kennis van asfalt, maatvoering, methoden en technieken van calculatie en werkvoorbereiding
 • Kennis van contractvormen (RAW / UAV(-GC) en KAM-zorgsystemen
 • Kennis van computerprogrammatuur en MS-Office
 • HRM-gerichte instelling (o.a. oog voor ontwikkeling / motivering personeel)
 • Communicatief, zelfstandig, sociaal, klantgericht en kostenbewust
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Deze grote speler op de infra markt realiseert projecten van grote omvang, als asfaltuitvoerder speelt u een belangrijke rol bij het realiseren van deze omvangrijke projecten.

  De organisatie neemt zowel onderhoudsprojecten aan als nieuwbouwprojecten van veelal grote aard. Er heerst een informele werksfeer binnen de organisatie en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

  Deze organisatie investeert veel in innovatie en maakt dankbaar gebruik van technologische ontwikkelingen. Niet alleen in de ontwikkelingen op technologisch gebied in de manier van werken loopt dit bedrijf voorop, ook met de manier van werken en hanteerbare contractvormen is deze organisatie up-to-date.

  Door de stijging van inkomende opdrachten gaat het bedrijf de personele omvang uitbreiden.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Asfaltuitvoerder en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie.

  Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier