Stage - Administratief medewerker
Technische Unie
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Icoon vakgebied

Stage - Administratief medewerker

Ben jij op zoek naar een leuk stageadres? Een plek waar je onderdeel bent van het team, mee werkt en de kneepjes van het vak leert?

Wil jij stage lopen in ons nieuwste pand in Amsterdam? Wij bieden je genoeg ruimte voor je fiets, dicht bij het OV en je eigen werkplek op de afdeling (financiële) administratie en goede begeleiding.

Wat ga je doen

Binnen ons team van financieel- en administratief medewerkers krijg je diverse zelfstandige taken. Bijvoorbeeld het bijhouden van de mails die binnenkomen, het updaten van het digitale archief, doorvoeren van KvK mutaties, klantgegevens bijwerken, opzoeken en opsturen van facturen naar klanten, klanten helpen bij het aanvragen van een nieuw account, etc.

Uiteraard laten we je niet zomaar gaan, je wordt begeleid door een ervaren collega. Door direct mee te draaien op de afdeling leer je snel iedereen binnen Technische Unie Amsterdam kennen.

We maken samen een plan van aanpak waarin staat wat jij gaat leren en waarbij wij kunnen helpen. Je krijgt een vaste stagebegeleider, een heel team waar je vragen aan kunt stellen en een eigen werkplek.

Hoe ziet je stageplek eruit

Het verkoopkantoor Amsterdam is vorig jaar december opgeleverd, helemaal nieuw dus. Op de begane grond zit de winkel (servicecentrum) voor onze klanten en op de eerste verdieping zit het verkoopkantoor, daar komt jouw werkplek.

Het verkoopkantoor is een grote open ruimte (kantoortuin) waar de administratie en commerciële binnendienst zit. Nu werken veel collega’s thuis, het is dus niet druk op kantoor.

Ook werken we volgens alle richtlijnen van het RIVM. In de kantine kun je pauze houden, je moet wel zelf je lunch meenemen.

Wat doet Technische Unie

Je hebt vast wel eens onze groene vrachtwagens zien rijden. Maar wat doen we eigenlijk? Wij zijn de grootste technische groothandel van Nederland én Marktleider.

We verkopen installatie- en elektrotechnische producten en diensten aan klanten die actief zijn in de installatiebranche, woningbouw, utiliteit, industrie, (semi) overheid en detailhandel.

Jij zult dus vaak met deze klanten te maken krijgen tijdens je stage bij Technische Unie.

Wie ben jij

 • Je volgt een mbo-opleiding, denk aan Financieel administratief medewerker (niveau 3 / 4) of Medewerker (financiële) administratie (niveau 2).
 • Je bent enthousiast, leergierig en werkt nauwkeurig.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier