Vakantiehulp ontbijtondersteuning (vanaf 15 uur per week)
Bartholomeus Gasthuis
Utrecht, NL
6 uur geleden

Vakantiehulp ontbijtondersteuning gezocht :

vanaf 15 uur per week)

Werken in de zorg in hartje Utrecht?

Dat kan in het Bartholomeus Gasthuis!

Zorg jij met aandacht voor onze cliënten?

In het Bartholomeus Gasthuis verlenen we 24 / 7 professionele en persoonlijke welzijnszorg aan ca. 100 mensen die in meer of mindere mate zorg nodig hebben.

Met elkaar realiseren we onze missie : Wij zorgen er voor dat u Zorgeloos Verzorgd ouder kunt worden in het hart van Utrecht! Respect, professionaliteit, aandacht, warme betrokkenheid en gastvrijheid zijn de kernwaarden die in al ons handelen centraal staan.

We hebben de ambitie om de beste te zijn in wat we doen en dat blijkt wel uit ons jaren lange gemiddelde waarderingscijfer 9 op Zorgkaart Nederland! Om dit zo te houden, hebben we jou nodig.

Wat ga je doen?

 • Je wordt Huysdame vakantiehulp. Je geeft ondersteuning bij het ontbijt aan bewoners binnen de groepswoningen in het Bartholomeus Gasthuis;
 • een kwetsbare doelgroep aangezien het bewoners met dementie betreft. Je probeert de zelfredzaamheid bij bewoners te bevorderen door zoveel mogelijk samen met ze te doen.

  Je zorgt voor een aangename en ontspannen sfeer tijdens het ontbijt. Je werktijden zijn in elk geval van maandag tot en met vrijdag in de ochtenden van 7.

  30 10.30 uur. Heb jij ruimte om langere dagen te maken en er is werk? Dan kunnen we je ook inzetten in de huishouding en overige roomservice taken voor bijvoorbeeld onze gasten in het zorghotel.

  Waarom werken bij het Bartholomeus Gasthuis?

  Als het gaat om welzijn, wonen en zorg voor senioren is het Bartholomeus Gasthuis hét gasthuis van de Utrechtse binnenstad.

  Kom je bij ons, dan werk je in een informele sfeer met collega’s die trots zijn op het gasthuis en de onderscheidende en goede zorg die wordt verleend.

  Je werkt in een prachtig historisch huis (anno 1367!) in hartje Utrecht. We geloven dat jij je optimaal moet kunnen richten op goede zorgverlening.

  Daarom werken we niet met zelfsturende teams. We hebben hoge medewerkers-tevredenheidscijfers en een laag ziekteverzuim.

  Waar kun je op rekenen?

 • Salaris conform FWG 15, min. €1.592,- max. € 2.131,- bruto per maand / 36 uur (afhankelijk van kennis en ervaring). Ben je jonger dan 22 jaar, dan wordt je betaalt volgens het minimumloon.
 • Vaste werktijden. Iedere door de weekse ochtend van 7.30-10.30 uur gedurende de zomervakantieperiode
 • Werken in een kleinschalige organisatie op een toplocatie in de binnenstad van Utrecht!
 • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden : eindejaarsuitkering, vakantiegeld. Onregelmatigheidstoeslag voor het werken op zondag.
 • Wat vragen we?

 • Een student die een sociale of verzorgende studie volgt en die in de vakantieperiode in elk geval de ochtenden wil werken.
 • Wil je meer uren maken, dan is dat bespreekbaar!

 • Iemand die betrouwbaar, liefdevol, behulpzaam, geduldig en sociaal vaardig is naar onze doelgroep bewoners want zij zijn afhankelijk van jouw goede zorg.
 • Een precieze werkhouding, een net en bescheiden voorkomen en een klantgerichte houding.

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Enige ervaring met ouderen en schoonmaakwerk.
 • Woonachtig in Utrecht of directe omgeving.
 • Wil je solliciteren of heb je vragen?

  Mail je motivatie en CV naar . Voor meer informatie kun je bellen met

  Esther van Klaarbergen, P&O : (030) 030 231 02 54. Het is onze gewoonte dat je een dienst meeloopt zodat jij en wij weten of er een klik is.

  Dit is een eigen investering. Meer weten over het Bartholomeus Gasthuis? Kijk dan op .

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier