Stage Content Marketing
BL CP Europe
Capelle, PAYS-BAS
4 uur geleden

Functie

Head)Office functies - Sales marketing - Marketing

Functietitel

Stage Content Marketing

Functieomschrijving

Zin om aan de slag te gaan binnen een jong, gezellig en dynamisch team? Heb je oog voor detail, ben je zelfstandig en up for a challenge?

Wil je werken voor een ijzersterk merk binnen een internationale organisatie? Lees dan snel verder, want Center Parcs is opzoek naar jou!

Wat maakt onze stage zo bijzonder?

Niets leukers dan bezig zijn met vakantie toch? Toffe foto’s vliegen over je beeldscherm, creatieve video’s spelen zich af en uiteindelijk bevestigd de virtual tour je keuze.

Door de geschreven webcopy kies jij je accommodatie en de activiteiten die je gaat doen. Boeken maar! Een héérlijk gevoel, vooral als je je bedenkt dat JIJ deze (innovatieve) vormen van content binnen een internationaal team verzorgd.

Het ene uur gebruik je je talent om een conversiegericht blogartikel te schrijven, het andere uur zet je je organisatie skills in bij de coördinatie van een foto- of videoshoot en verwerk je alle nieuwe content in de systemen, en ook behandel je nieuwe aanvragen en voer je productupdates uit.

Tevens houd je die vaardigheden niet voor jezelf, maar je deelt deze graag met anderen. Je bent een teamspeler die snel mengt in een groep en communicatief sterk is.

Ook vind je het fijn om zelfstandig een project op te volgen, prioriteiten te bepalen en uiteindelijk het beste resultaat te behalen!

Aantal uur per week

Bijzonderheden met betrekking tot de functie (bv. werkuren, reizen etc.)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier