Verpleegkundige en verzorgende
Amsta
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Over ons

Amsta biedt zorg en ondersteuning aan Amsterdammers die om welke reden dan ook, niet in staat zijn hun leven op eigen kracht vorm te geven.

Voor mensen die na een behandeling of operatie niet thuis kunnen verblijven, biedt Amsta herstelzorg op de locaties OLVG West, de Poort (Hugo de Grootkade) en dr.

Sarphatihuis. Binnenkort openen wij onze nieuwe locatie Nellestein in Amsterdam Zuid-Oost, Bij Herstelzorg kan het gaan om somatische re-

activatie, hersteldelier en spoedzorg. We werken in een therapeutisch klimaat en stimuleren cliënten om datgene te oefenen wat nodig is om weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren Onze cliënten komen vaak in een (bijna) crisis via de huisarts of worden doorverwezen vanuit ziekenhuis of SEH.

Wij bieden voor Amsterdam 24 / 7 spoedzorg. Door de verschillende ziektebeelden is het werk zeer gevarieerd.

Functie

Voor onze nieuw te openen locatie Nellestein zijn wij op zoek naar verpleegkundigen en verzorgenden IG. Als verpleegkundige en verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het zorgproces van patiënten die jou zijn toegewezen.

Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire behandelteam, bent het aanspreekpunt voor de verschillende disciplines en bent de schakel tussen de artsen en overige zorgmedewerkers.

Door de wisselende patiënten en plotselinge opnames, is het bij Herstelzorg belangrijk dat je snel kunt schakelen. Wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van de ouderenzorg?

Dan maken we graag kennis met jou!

Wie we zoeken

 • Je bent in bezit van het diploma HBO-V, VPK-A / B of MBO 4 en BIG-geregistreerd of diploma verzorgende IG;
 • Je hebt kennis van verschillende ziektebeelden, zowel somatisch als cognitief. Bekendheid met psychiatrie strekt tot aanbeveling;
 • Je bent in staat om de taak van teamtaakverantwoordelijke op te pakken of bent bereid dit te leren;
 • Je hebt een helicopterview en kan collega’s coachen;
 • Je bent in staat om incidenteel - klinische lessen te organiseren;
 • Je bent bereid dag-, avond- en nachtdiensten te werken volgens wisselend rooster.
 • Wat we bieden

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT, FWG 45 maximaal € 3153,90 o.b.v. een 36-urige werkweek voor de functie van verpleegkundige en FWG 35 maximaal € 2668,93 o.
 • b.v. een 36-urige werkweek voor de functie van verzorgende IG

 • Een vast contract voor onbepaalde tijd voor 20 tot 28 uur per week.
 • Een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioenregeling, een aanvullende reiskostenregeling, verschillende personeelskortingen en diverse doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Werk jij graag binnen schooltijden of flexibel? Dat kan in deze functie! We zijn ook op zoek naar flexmedewerkers werkzaam vanuit een pool met een dienstverband voor 4 uur p.w.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier