Verpleegkundige Psychiatrie (oproepbasis)
Tergooi
Hilversum, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Binnen het verpleegkundig team bestaan allerlei aandachtspunten zoals leerlingbegeleiding, het therapeutisch milieu, de intervisie, het overnemen van consultatieve taken bij afwezigheid van de CPV en het geven van klinische lessen aan verpleegkundigen van andere afdelingen in het ziekenhuis.

Als verpleegkundige Psychiatrie heb je (participerend) belangrijke verantwoordelijkheden in het coördineren van de klinische behandeling en bij de persoonlijke begeleiding van opgenomen patiënten.

Wij zoeken een collega die goed kan functioneren in teamverband en die in staat is om de functie zelfstandig vorm te geven.

De afdeling heeft 12 PMU bedden, affiniteit met somatiek is daarom belangrijk.

We zoeken verpleegkundigen die op oproep inzetbaar zijn bij ziekte en verlof.

Wat vragen wij?

Je bent in het bezit van het diploma HBO-V / verpleegkundige B en hebt enige jaren ervaring op een afdeling Psychiatrie.

Bij voorkeur heb je somatische ervaring.

Afdelingsinformatie

De afdeling Psychiatrie binnen Tergooi bestaat uit een klinische afdeling (24 bedden), ambulante behandeling (16 stoelen), een polikliniek en een consultatieve dienst voor de somatische afdelingen.

Het is een professioneel werkende afdeling (ca 32 fte) waar de patiënt centraal staat. Wij zijn trots op ons therapieaanbod (onder andere ECT), de sfeer binnen het team en de korte overleglijnen.

Naast groepstherapieën behoren ook individuele behandelingen tot de mogelijkheden. Het therapieaanbod heeft een continu, transmuraal karakter.

Wat bieden wij?

 • Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen
 • Deze functie is ingedeeld in FWG 45 beginnend, FWG 50 bekwaam, met het daarbij behorende salaris van maximaal bruto € 3.
 • 664,- per maand, op basis van een fulltime werkweek (36 uur)

 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van 8,33%
 • Fiets- en fitnessregeling
 • Communicatieapparatuur regeling (o.a. tablet of smartphone)
 • Uitruil reiskosten (woon-werk)
 • En dat is lang niet alles! Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden!

  En wist je dat :

 • Wij jouw duurzame inzetbaarheid heel belangrijk vinden? Plan een stoelmassage, een yogasessie, neem deel aan een hardloop clinic of spar over jouw toekomst met onze loopbaanadviseur!
 • Overige informatie en hoe kun je solliciteren?

  Het betreft een oproepcontract voor alle diensten (dag-avond-nacht). Als je bij Tergooi komt werken als verpleegkundige Psychiatrie vragen wij je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

  De kosten van de VOG worden door Tergooi vergoed en kunnen worden gedeclareerd.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Bult, afdelingsmanager Psychiatrie, T 06 51 47 23 71 (bij afwezigheid kun je vragen naar Bernadet Sertons, Michelle Huisman en Renata Ferrante, de seniors van de afdeling, T 088 753 36 93).

  De ingangsdatum van de functie is per direct.

  Voor deze vacature wordt direct zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier