Pedagogisch medewerker bso Biezenplein
Travers
Harderwijk, NL
2 dagen geleden

Doomijn zoekt een

Pedagogisch medewerker (m / v)

voor bso Biezenplein in Harderwijk

voor 11,75 uur per week

Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Op een bso-locatie waar altijd wat te beleven en elke dag weer anders is?

Dan ligt er een uitdagende rol op je te wachten als pedagogisch medewerker bij bso Biezenplein in Harderwijk!

In beweging

Bso Biezenplein is vol in beweging en levenslust. Precies wat kinderen zoeken in hun uurtjes na schooltijd. Bij ons vinden en krijgen ze volop vermaak.

De dagen zijn altijd een fijne balans tussen actief zijn en rust nemen. En tussen plezier in je eentje en plezier met elkaar.

We doen vooral activiteiten die de kinderen zelf leuk vinden. Onze groepen en activiteiten zijn aangepast aan de leeftijden van de kinderen.

De sportinstructeurs van Sportivate versterken ons team en organiseren de leukste sport- en spelactiviteiten.

Je werkt samen met zevental collega’s op deze locatie, samen zijn jullie team Harderwijk. Collegialiteit vinden we daarbij erg belangrijk : waar nodig help je elkaar of neem je diensten van elkaar over.

Er is een groot onderling vertrouwen en jullie zijn volop in ontwikkeling om elkaars kwaliteiten te leren kennen en elkaars leerpunten te versterken.

Heb jij het in je?

Samen met je collega’s en in samenspraak met de ouders ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van energieke kinderen in de leeftijd van 4 -

12 jaar. Je geeft ieder kind een fijne plek door een warme, veilige en stimulerende omgeving te creëren. Maar dat niet alleen : jij bent een kei in het aanbieden van spel-

sport- en buitenactiviteiten en je wilt de leefwereld van elk kind laten groeien. Daarnaast beschik je over minimaal een kindgerichte mbo niveau 3 diploma zoals genoemd in de cao Kinderopvang.

Je bent flexibel inzetbaar en vind het geen probleem om een keer extra te werken of te ruilen. Tevens kun je werken met digitale programma’s : o.

a. Excel en verschillende apps.

Belangrijke aanvullende informatie

 • We vinden het belangrijk dat niet alleen de kinderen op onze locaties groeien, maar dat ook jij je zo goed mogelijk kunt ontplooien.
 • Daarom bieden wij scholings- en cursusmogelijkheden via de Travers Academie en word je tijdens je werk ondersteund door vakdocenten.

 • Bij Doomijn volgt elke opvoedkundig professional het inwerkprogramma; waaronder de introductiebijeenkomst, de basiscursus pedagogiek en de opleiding kinder-EHBO.
 • Binnen Doomijn is de cao Kinderopvang van toepassing. Je wordt daarbij ingeschaald in schaal 6. De trede is afhankelijk van je ervaring in kinderopvang.
 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op verlenging.
 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern gelijktijdig geworven. Bij gebleken geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang op de externe kandidaat.
 • Word jij enthousiast van deze vacature en denk je dat deze bij je past? Dan kijken we uit naar jouw reactie. Verstuur deze voor 2 augustus 2019 via het online sollicitatieformulier op de website.

  Voor meer informatie over de inhoud van de functie zie Profiel Pedagogisch Medewerker of neem contact op met Tineke Biallass (manager Doomijn).

  De sollicitatiegesprekken worden gehouden op woensdag 7 augustus 2019, tussen 10.00 en 16.00 uur . Meedraaien op een locatie is onderdeel van de procedure, dat geeft meteen de kans om kennis te maken met jouw toekomstige collega's!

  Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier