Flexpool Helpende parttime
Startpeople
Schagen, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Ben je energiek, enthousiast en zorgzaam en lever je graag een bijdrage aan een veilige en prettige sfeer? En wil je werken wanneer het jou uitkomt?

Dan is onze flexpool ideaal!

Voor onze flexpool zorg en welzijn zijn we op zoek naar een Parttime helpende voor onze opdrachtgever in Schagen.

Als Helpende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg van cliënten bij onze opdrachtgevers in de ouderenzorg of gehandicaptenzorg.

Je ondersteunt de cliënten gedurende de dag met datgene wat zij zelf niet meer kunnen. Daarbij heb je oog voor persoonlijke wensen en laat je de bewoner zoveel mogelijk zelf de regie houden.

Naast de verzorgende taken maak je ook tijd voor een praatje met de bewoners en weet je humor in je werk toe te passen.

De werkwijze is als volgt : na de inschrijving geef je in het plansysteem je beschikbaarheid door. Zodra bij ons diensten binnen komen, nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Jij besluit dan of je de dienst wel of niet wilt aannemen. Zo bepaal je dus altijd je eigen rooster!

In onze flexpool hebben we een groot aanbod van diensten en hebben we volop mogelijkheden om aan de slag te gaan bij verschillende locaties en doelgroepen in Noord-

Holland. Zo kun je extra uren werken naast je (vaste) baan, gezin of studie. Tegelijkertijd bouw je een interessant CV op en breid je je werkervaring en netwerk uit.

Veel van onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Andere woorden die deze vacature omschrijven, zijn : zorg en welzijn, gezondheidszorg, flexpool, vakantiewerk, bijbaan, tijdelijk werk, dagdienst, avonddienst, herintreders, verpleegkundige, verzorgende.

Wie ben je?

 • in bezit van een diploma MBO helpende niveau 2 (of vergelijkbaar), óf afronding van minimaal het eerste jaar van de opleiding MBO- of HBO-verpleegkunde;
 • affiniteit met ouderenzorg of gehandicaptenzorg;
 • stage)ervaring in de zorg.

  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

  Over het bedrijf

  Onze opdrachtgever is actief in de ouderenzorg en heeft verschillende locaties en afdelingen met kleinschalige woonzorg, psychogeriatrische zorg, somatische zorg, complexe ouderenzorg, revalidatiezorg en heeft een kortdurende opname afdeling.

  Start People Medi Interim is onderdeel van USG People en is een arbeidsmarktspecialist in de zorg- en welzijnssector. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen vrijwel alle zorg-

  en welzijnsorganisaties in Noord-Holland. Onze opdrachtgevers bevinden zich o.a. in omgeving Alkmaar, Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Zaandam en omliggende plaatsen.

  Wat bieden wij jou?

 • salariëring conform cao VVT (ouderenzorg en thuiszorg) schaal 25 (tussen de € 1747,66 en € 2397,39 op basis van een 36-
 • urige werkweek) of VGN (gehandicaptenzorg) schaal 25 (tussen de € 1668 en € 2401 op basis van een 36-urige werkweek) afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • beschikbaar voor minimaal 4 uur per week, meer uren zijn in overleg mogelijk tot 36 uur per week (afhankelijk van flexibiliteit en beschikbaarheid);
 • persoonlijke begeleiding van een vaste contactpersoon;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • gratis toegang tot Goodhabitz om leuke trainingen en cursussen te volgen.
 • Ben je flexibel inzetbaar en houd je van afwisseling en uitdaging? Grijp dan nu je kans en reageer vandaag nog door je CV en motivatie naar ons te sturen.

  Heb je of volg je een zorggerelateerde opleiding? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures of een open sollicitatie te sturen.

  Voor meer informatie of vragen over deze vacature, kun je contact opnemen via 5740 startpeople.nl of 0299-434645.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier