Senior Engineer Elektrotechniek
BAM Bouw en Techniek Modulair Ontwikkelen en Bouwen
Veenendaal, Nederland
15 uur geleden

Wil jij als senior engineer elektrotechniek nieuwe concepten op de markt brengen en een bijdrage leveren aan complexe en innovatieve projecten?

Krijg jij energie van het ontwikkelen van nieuwe elektrotechnische oplossingen? Wil jij veel creatieve vrijheid in je functie en werk je graag in een multidisciplinair team dat gedreven wordt door innovatie? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als senior engineer elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het bedenken van een innovatief idee tot en met de maakbaarheid van jouw product! Je werkt vanuit het concept een idee uit tot een technisch maakbaar product waarbij jij het elektrotechnische deel voor jouw rekening neemt.

Je hebt vanuit jouw expertise een belangrijke en actieve rol binnen het ontwikkelteam en vertaalt technisch inhoudelijke concepten naar realiteit.

Daarnaast heb je een actieve rol en houd je intensief contact met interne opdrachtgevers (projectmanagers / projectleiders / engineers) die een beroep doen op jouw expertise.

Ook houd je contact met externe partijen die jouw technische innovaties certificeren.

Verdere taken en verantwoordelijkheden :

 • Ontwikkelen, ontwerpen en calculeren van de ontwikkel- en voorbereidingsfase van projecten;
 • Het opstellen en / of uitwerken van een installatieontwerp waarop de haalbaarheid en de juiste kostprijs wordt bepaald ook in relatie tot de exploitatiefase;
 • Adviserende rol ten aanzien van haalbaarheid, budget en planning voor projecten;
 • Vertegenwoordiging van het Modulair Ontwikkelen & Bouwen bij externe contacten, bijvoorbeeld in combinaties met andere samenwerkingsverbanden, branche- of beroepsorganisaties;
 • Opstellen van een businesscase voor de beoogde innovatie waarbij alle aspecten van GOTIK aan bod komen;
 • Je levert een actieve bijdrage aan (innovatieve) verbetertrajecten en het continue verbeteren van eigen processen en de positionering van Modulair Ontwikkelen & Bouwen.
 • Wie zoeken wij?

  De senior engineer elektrotechniek waar naar wij op zoek zijn :

 • is allereerst nieuwsgierig en enthousiast om dingen anders en beter te doen;
 • heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met utiliteitsprojecten;
 • heeft een hbo opleiding elektrotechniek of mbo opleiding met relevante werkervaring;
 • heeft bij voorkeur een opleiding HIT-E of gelijkwaardig en / of branche gerelateerde opleidingen gevolgd;
 • is proactief, zelfstandig en weet van aanpakken.
 • Om deze functie tot een succes te maken, ben je in staat om technische ideeën te vertalen naar een product. Je overtuigt interne opdrachtgevers en klanten op basis van jouw expertise Je zit stevig aan tafel en durft kritische vragen te stellen.

  Je bent creatief en vindt het leuk om vernieuwende innovatieve oplossingen te bedenken.

  Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Learning het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  Uiteraard hebben medewerkers van BAM uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Over ons

  Elk gebouw is in zijn uiterlijke vorm uniek. Onder de buitenste schil tonen gebouwen echter veel overeenkomsten. Met modulair bouwen gaan we op zoek naar repeterende elementen in gebouwen.

  Deze bouwen we in serie in onze fabriek, zodat we een maximale kwaliteit kunnen waarborgen. Bij modulair ontwikkelen gaat het om elementen waarin bouw en installatietechniek samenkomen.

  Met een modulaire aanpak zijn veel voordelen te behalen. Tijdens het bouwproces zorgt het voor versnelling en minder overlast.

  Naar de toekomst toe biedt het u als gebruiker van het pand tevens flexibiliteit.

  Bij modulair ontwikkelen maken we gebruik van modulaire elementen waarin we bouwonderdelen en installaties integreren. Uitgangspunten zijn standaardisatie van processen, lean werkwijze, herhaling en het terugbrengen van afhankelijkheden.

  We voeren deze standaardisatie op meerdere gebieden door. In componenten, capaciteit, afmetingen, positionering en materialen.

  We trekken hierin samen op met vaste partners. We hebben spelregels opgesteld voor de functies en raakvlakken van de diverse modules en elementen.

  BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit in ruim dertig landen.

  BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier