Voedingsassistent
Joof Media
Leiden, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Zoek je autonomie en flexibiliteit in je werk? BijZorgwerk bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt.Met de overzichtelijke app heb je op elk moment toegang tot leukediensten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is van enorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechteaandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk ishet belangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouwkennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschilmaken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft. Wanneer je in deGGZ, ziekenhuiszorg, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan deslag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kiesje daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in dethuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens eenroute door je eigen regio.

Als Voedingsassistent kan je o.a. aanhet werk bij organisaties in Leiden op het terrein vanV&V-huizen, met afdelingen / teams specifiek gericht op somatiek.

Naast je reguliere Voedingsassistent-werkzaamheden houd je demensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer jeveranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met anderehulpverleners. Werken bij Zorgwerk als Voedingsassistent past bijjou als je een diploma hebt dat kwalificeert, ervaring hebt in dezefunctie, zelfstandig bent, stevig in je schoenen staat en beschiktover een sterk ontwikkeldverantwoordelijkheidsgevoel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier