zorgstudent vakantiewerk
Randstad
Leiden, NL
5 dagen geleden

Ben jij de zorgstudent die op zoek is naar een plek waar je betaald de theorie in praktijk kan brengen? Wij zijn hard op zoek naar flexibele zorgtalenten met affiniteit voor de gehandicaptenzorg.

Als zorgstudent in de flexpool bepaal jij samen met ons wat je kan en wil doen; een functieomschrijving is er dus niet. Om je een beeld te geven van je mogelijke werkzaamheden hebben wij je toekomstige collega's gevraagd een stukje te schrijven over hun werkzaamheden voor Randstad :

Shabana- zorgstudent HBO-V in de flexpool’’

Als HBO-V zorgstudent werk ik al enige tijd voor Randstad. Ik werk hier in de flexpool, omdat ik mij zowel persoonlijk als in mijn toekomstige beroep wil ontwikkelen.

Randstad heeft mij bij diverse instellingen ingezet. Om die reden vind ik het werk enorm leuk, omdat ik naast de verdiensten mij op diverse vlakken heb verbeterd en kunnen oriënteren binnen verschillende zorgsettingen.

Mede door hen heb ik ook een aantal vaardigheden ontwikkeld die naar mijn idee van belang zijn om hierover te beschikken.

Denk hierbij aan verbeterde sociale en communicatie vaardigheden, maar ook flexibiliteit en assertiviteit. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik in teamverband de goede eigenschappen van anderen kan benutten om probleemoplossend te werken.

Dit heeft ertoe geleid dat ik ook van andere collega’s veel heb kunnen leren. Leren hoeft niet alleen, maar van anderen kan er veel geleerd worden.

Waarom ik Randstad aanraad, is vanwege het feit dat ze als werkgever rekening houden met mijn opleiding en andere banen die ik ernaast heb.

Ze vinden altijd een weg om mij te helpen daar waar het nodig is en dat waardeer ik enorm. Ik zeg kom ook bij ons werken!

Sjoerd- zorgstudent SPH’er in de flexpool’’

Ik sta meestal op een woonvorm waar maximaal 10 cliënten in huiselijke sfeer samenwonen. Ik heb ervoor gekozen om zowel zorg-

 • als begeleidende taken op mij te nemen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en verschillen per locatie waar ik werk. Samen met cliënten boodschappen doen, dagbesteding, gedragsbegeleiding, koken, cliënten naar bed brengen;
 • het komt allemaal voorbij. Ik vind die diversiteit gewoon heel erg leuk. Door het werken via Randstad kan ik ervaring opdoen met verschillende cliëntgroepen, ziektebeelden en omgangsvormen.

  Wat wij bieden :

 • salaris. minimaal €11,80 + reiskosten conform cao
 • scholing. cursus agressie, bhv, tilliften enz.
 • flexibiliteit. Je bepaalt zelf je uren en taken
 • Wat wij vragen :

 • propedeuse HBO-V, Social Work, MWD of SPH.
 • passie voor de zorg
 • gezonde dosis assertiviteit
 • We kijken ernaar uit om samen met jou nog meer mensen de zorg te bieden die zij verdienen!

  Na je online sollicitatie zal er telefonisch contact plaatsvinden om nader kennis te maken. Tijdens de persoonlijke intake zullen de laatste dingen besproken worden zodat je met een goede voorbereiding je eerste werkdag kunt starten als zorgstudent.

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Nieuwlaat, Marvin

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier