Projectmonteur Koudetechniek, locatie West Nederland
Engie Nederland
West Nederland, Utrecht, NL
8 uur geleden
source : Monsterboard

FUNCTIEOMSCHRIJVING De projectmonteur koudetechniek bij ENGIE Refrigeration werkt in teamverband in de werkplaats of op het project.

Als monteur bouw je mee aan verschillende koeltechnische installaties. Je valt onder de hoofd uitvoering / montageleider en krijgt functioneel leiding van de 1e monteur koudetechniek en / of chefmonteur koudetechniek.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit : In teamverband en onder toezicht installeren van koude technische installaties Het samenstellen van mechanische componenten in de werkplaats, en indien gevorderd, samenwerken met collega’s op het karwei bij de klant Leidingen buigen, bewerken en solderen Tekening lezen (koeltechnisch en elektrotechnisch) Schematisch tekenen, diverse montage- / controle werkzaamheden op gebied van elektra en koeltechniek Kennisoverdracht met betrekking tot materiaalkennis / veiligheid / gedrag en houding FUNCTIE-EISEN Een afgeronde MBO opleiding niveau 2-3 of 4 Elektrotechniek of koudetechniek In het bezit van of bereid tot het halen van een VCA certificaat Een leergierige kandidaat die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de koudetechniek Ervaring in de koeltechniek is een pré WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een bedrijfsauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd medewerkers.

Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Refrigeration is specialist en marktleider in koude technische dienstverlening. We bieden maatwerktotaaloplossingen : van ontwikkeling tot onderhoud en van beheer tot exploitatie.

De experts van ENGIE Refrigeration beschikken over unieke kennis van duurzame koudetechniek. Dit doen wij niet alleen voor opdrachtgevers in land- en tuinbouw, maar ook in de chemische industrie, zuivel-, vis- en vleesverwerkende industrie.

CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren en solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

Voor vragen kun je contact opnemen met Marco Sanchez via email of telefonisch op telefoonnummer . Monteurs Additional Information Main Tile : Monteurs (NL T MON)

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier