Per april: NLE zoekt parttime klantenservice medewerkers per september in Rotterdam
YoungCapital
Rotterdam, NL
6 dagen geleden
source : Officevacatures

Onze opdrachtgever, de NLE, is in zeer korte tijd uitgegroeid tot de top 5 van de grootste energieleveranciers in ons land.

Ze kan het best worden omschreven als : jong, ondernemend, ambitieus en enthousiast. Je bent lid van het team en zo word je ook behandeld.

Je kan deelnemen aan verschillende projectgroepen en een proactieve houding is voor deze opdrachtgever een vereiste. De opdrachtgever investeert in de medewerkers en staat bekend als een informele en open organisatie waarin een prettige werksfeer centraal staat.

Als klantenservice medewerker ben jij het allround aanspreekpunt voor de particuliere klanten van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE).

Je hebt je eigen werkplek en je wordt gebeld door klanten.

De klantenservice afdeling is één van de belangrijkste afdelingen voor NLE. De klanten ervaren een probleem of er is iets onduidelijk.

Door je enthousiasme, inlevingsvermogen en oplossingsgerichtheid zorg je ervoor dat de klanten zo goed mogelijk worden geholpen.

Dit is ook voor jou als klantenservice medewerker erg belangrijk, want de klanten beoordelen de gesprekken. Als klantenservice medewerker ga je voor het allerhoogste en de best mogelijke oplossing voor de klant.

De parttime training bestaat zowel uit praktijk als theoretische kennis over de energie branche. Je leert samen met je nieuwe collega's alles over de energie sector.

Denk hierbij aan meterstanden, facturaties en betalingen, onderhoudsbeurten voor de CV-ketel, storingen e.d. Ook ga je tijdens de training meeluisteren met ervaren klantenservice medewerkers en leer je direct on the job.

Na de 2-weekse training ga je aan de slag. Dit kan best spannend zijn, maar wees niet bang je hebt de eerste week een ervaren klantenservice agent die je ondersteund.

Elke maand volgt er een beoordelingsgesprek met de teamleider, waarbij er gekeken wordt naar de klantbeoordeling en de afhandel-

en nawerktijd. De afhandel- en nawerktijd geven je de structuur om je gesprekken niet onnodig langer te laten duren. Naast deze plijers is de werkhouding ook erg belangrijk.

NLE werkt met autonome teams. Een proactieve houding en verantwoordelijksgevoel zijn belangrijke thema's binnen de afdeling.

 • Bij goed functioneren zou je ook kunnen doorgroeien op de afdeling. Zo zijn er veel skills die je erbij kan ontwikkelen. Denk hierbij aan de briefskills;
 • waarbij je mails beantwoordt van klanten of de social skills waarbij je vragen beantwoordt van klanten via facebook, chat e.

  d. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om jezelf voor een langere periode uit te dagen en te ontwikkelen!

  Functieeisen

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je bent flexibel inzetbaar en kan avond en weekenddiensten draaien;
 • Beschikbaar voor een 2-weekse parttime betaalde training vanaf 22 mei
 • Aantoonbare ervaring met klantcontact
 • Geduld, inlevingsvermogen, communicatief en cijfermatig sterk
 • Je bent voor minimaal een half jaar beschikbaar
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto uurloon van € 10,38 exclusief vakantie uren;
 • Het is een parttime functie voor langere periode;
 • Een reiskostenvergoeding vanaf 5 km;
 • Een functie op een toffe locatie in hartje Rotterdam binnen een informeel team.
 • Een functie waarbij je meerdere skills zal ontwikkelen;
 • Een organisatie met veel bedrijfsfeestjes en borrels;
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier