IT Projectleider R&D Infrastructuur
Rijk Zwaan
Nederland, Fijnaart
2 dagen geleden

Hoe ziet jouw functie als IT Projecteider R&D Infrastructur bij Rijk Zwaan eruit?

Als IT Projectleider vervul je een essentiële rol binnen het core team R&D Infrastructure. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en aanbieden van R&D Infrastructure diensten voor onze R&D afdelingen zoals laboratoria, Next Generation Sequencing en Bioinformatica.

Jouw rol is het verder ontwikkelen en implementeren van de visie en strategie. Je werkt samen aan plannen en requirements met zowel verschillende IT-teams, R&D afdelingen als leveranciers en IT-partners en houdt toezicht op de kwaliteit van de diensten.

Daarnaast houd je je bezig met :

 • Technische werkzaamheden, LCM, regie en advies verzorgen voor de volledige Linux stack, werkplekken, servers en containers met alle beheer / automatiseringstools
 • De capaciteit (hardware / licenties / personeel) en de bijbehorende investeringen, kosten en contracten
 • Projectvoorstellen maken en generiek advies geven. Binnen projecten kun je zowel projectleider als projectmedewerker zijn.
 • Wat jij meebrengt :

  Je bent een echte techneut die beschikt over coördinerende en verbindende vaardigheden. Je hebt sterke communicatievaardigheden en bent dan ook in staat duidelijk te adviseren en presenteren en zaken goed af te stemmen.

  Daarnaast heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en ben je een enthousiast persoon, gericht op samenwerking en in staat je collega’s technisch bij te staan.

  Verder kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Een afgeronde Hbo opleiding
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een internationale omgeving met veel verschillende technologieën / afdelingen / werkzaamheden
 • Technische hands-on achtergrond
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als IT Projectleider R&D Infrastructuur ga je deel uitmaken van het Research & Development Infrastructure team. Het team bestaat uit 5 collega’s die werken aan de complexe R&D Infrastructuur van Rijk Zwaan.

  Naast een internationale en ambitieuze werkomgeving met veel verschillende collega’s uit diverse disciplines, bieden wij jou graag :

 • Direct een vast contract voor 38 uur in de week, 32 uur is ook bespreekbaar
 • Een goed salaris, gebaseerd op functieniveau en ervaring
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze Rijk Zwaan Academy en specifieke IT-trainingen en certificering
 • Werk en privé in balans
 • Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In Fijnaart, West-Brabant, ligt een Research & Development locatie van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers en andere ketenpartners over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om gezonde groei.

  De groei van een natuurlijk, gezond product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf en vooral de groei van onze medewerkers.

  Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier