Systeem Engineer (sr.)
TEQOIA
Utrecht
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als system Engineer heb jij een breed scala aan taken . Als engineer houd je je bezig met het begeleiden van klantspecifieke engineeringsprojecten.

Je werkt nauw samen met het team van Autocad tekenaars met betrekking tot het uitwerken, ontwerpen en schetsmatig opzetten van het eisenpakket van de klant tot een ontwerp (veel maatwerk).

Je bent verantwoordelijk voor de controle van de ontwerpen en het berekenen / uitzoeken van elektrotechnische onderdelen en toegepaste materialen.

Ook neem je deel aan het uitvoeren van re-engineering aan bestaande projecten en zorg je voor het up-to-date houden van tekeningen, product- en projectdocumentatie en technische specificaties.

Daarnaast stel je PLC programma's (S7-1200) samen, houd je controle op de kwaliteit en functionaliteit van de gemonteerde systemen en voer je (externe) Factory Acceptance Tests (FAT) uit.

Wat verwachten wij van jou?

Opleiding of werkervaring op HBO niveau : richting elektrotechniek met minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in engineering en het programmeren van besturingssystemen (plc's).

Gezien het internationale werkveld is goede kennis van buitenlandse talen, minimaal Engels, in woord en geschrift noodzakelijk.

Wij zoeken een sterke persoonlijkheid die initiatiefrijk en zelfstartend is, met internationaal- en klantgericht denkniveau, goede communicatieve eigenschappen, een teamplayer met flexibele werkhouding en stressbestendig.

Waar ga je werken?

Onze relatie heeft momenteel 40 medewerkers, waarvan 18 op de afdeling Engineering. Voor deze afdeling is men op zoek naar ondersteuning in de vorm van een Systeem Engineer (sr.

Op de afdeling is de sfeer uitstekend en het werkplezier staat hoog in het vaandel.

Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie . Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

 • Mogelijkheid tot vast dienstverband bij de opdrachtgever;
 • Flexibele werktijden en een goede pensioenregeling ;
 • Studiebudget en / of opleidingsbudget ;
 • Vaste onkostenregeling en / of reiskostenvergoeding ;
 • Veel vrije tijd / vakantiedagen;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Een relatie die goed bereikbaar is met de auto en openbaar vervoer;
 • Goede doorgroeimogelijkheden, ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingsmogelijkheden .
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier