Verkopers showroom 12 u/w – 24 u/w
X2O Badkamers NV
Amsterdam Zuidoost, NL
3 dagen geleden
source : Fashionunited

Verkopers showroom 12 u / w 24 u / wBADKAMERADVISEURJOUW FUNCTIE

 • Je verkoopt met passie en bent klantgericht, dit vanuit je commercieel gevoel en affiniteit met inrichting en interieur
 • Je werkt op basis van een 12 uur of 24 uur (we zoeken verschillende showroomverkopers op basis van verschillende uren regimes)
 • Je verwelkomt elke bezoeker en maakt het verschil door het geven van degelijk, professioneel advies zonder opdringerig te zijn en begeleid het volledige verkoopproces
 • Je zorgt mee voor de juiste communicatie in de winkel, een correcte prijsaanduiding van goederen en dat het promotiemateriaal goed en zichtbaar is aangebracht
 • Je hebt continue aandacht voor een verzorgde winkeluitstralingJOUW PROFIEL
 • Commerciële hoogvlieger met ervaring in (toonzaal) verkoop is een meerwaarde
 • Je hebt passie voor de klant en houdt ervan om de verwachtingen van de klant te overstijgen
 • Je hebt feeling voor interieur en weet je snel in te werken in het productassortiment om als X²O-ambassadeur mensen te adviseren
 • Je denkt commercieel, handelt klantgericht en weet hoe een verkoop af te sluiten
 • Je bent een echte teamplayer, maar je kan ook zelfstandig werken
 • Je bent flexibel en bereid om de handen uit de mouwen te steken voor niet-verkoopgerichte opdrachten
 • Je houdt van weekendwerk omdat we op dat moment het meeste klanten over de vloer krijgen. Zaterdag-en zondagwerk vormt voor jou geen probleem.ONS AANBOD
 • Een aangename werkomgeving waar je omringd wordt door enthousiaste en gemotiveerde collega’s
 • We zoeken gepassioneerde showroomverkopers op basis van een 12 uur of 24 uur werkweek.
 • We investeren intensief in relevante opleidingen voor al onze medewerkers via onze X2O Sales Academy
 • Bij X2O behoort doorgroeien tot de mogelijkheden
 • Een competitief en meer dan marktconform salarisNo-nonsense, dat is X2O op en top. What you see is what you get. Geen hiërarchische wirwar, maar rechtstreekse communicatielijnen.
 • We vormen een hecht team, waar betrokkenheid en eerlijkheid centraal staan. Kortom, X2O voelt goed!ZIN OM BIJ ONS AAN DE SLAG TE GAAN?

  Vul dan snel onderstaand formulier in!WINKELVERKOOP ONDERBETAALD? NIET BIJ X²O!Hetgemiddelde brutoloon bij X²O voor verkoper is €3.

  000 per maand(inclusief alle variabele componenten na opleidingsperiode). Zoals je ziet, heel wat meer in vergelijking met het huidig gemiddelde in de retailsector van €1.

  646 (branche mode, schoenen en sport) en €2.194 (branche wonen) op basis van cijfers van werknemers aangesloten bij loket.

  nl.Winkelverkopers vallen ook onder deCAO Retail Non-Food (module woondetailhandel)waarmee je nogextra financiële voordelenkrijgt (loontoeslag bij werken op zondag van 50%, loontoeslag bij werken op feestdag van 100%, loontoeslag op gewerkte uren boven de 10u per dag van 25% en ook een maaltijdvergoeding van €8,80 indien gestart met werken voor 13u30 en langer gewerkt dan 20u 's avonds) maar ookenkele niet-financiële voordelen.

  Bij X2O betalen we onze medewerkers dus zeer goed. We behoren dan ook tot debeste betalers in onze sector. Hard werk, inzet en leergierigheid worden gewaardeerd met een interessant loonpakket.

  Bovendien krijg je bij ons heel wat extra’s. En die heb je zelf in de hand. Wanthoe meer jij en je team verkopen, hoe groter jouw bonus.

  Maar geld is niet alles. Daarom besteden we ook voldoende aandacht aan een goede balans tussen werk en privé. Als badkameradviseur krijg je bijvoorbeeld een vast weekend van meestal twee opeenvolgende vrije dagen.

  Zo heb je voldoende tijd voor je gezin en hobby’s.5 REASONS WHY YOU SHOULD JOIN THE X²O TEAM#1 : Samen voor één doelBadkamerdromen realiseren, doen we samen.

  Daarbij is iedereen even belangrijk.Meer weten?#2 : De mens jij dus staat centraalOnze enthousiaste medewerkers zijn ons belangrijkste visitekaartje.

  Meer weten?#3 : Je krijgt alle ruimte om te schitterenOpleiding, coaching en continu bijleren. En dat op je eigen tempo.Meer weten?

  4 : Je bouwt mee aan een succesvol conceptEen succesverhaal, vandaag en morgen, waaraan jij kunt meebouwen.Meer weten?#5 : Je krijgt mooie voorwaardenWe zijn een van de beste betalers in onze sector.

  Lees hier exact hoeveel jij zou verdienen.Meer weten?SOLLICITEER NU!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier