Skilled Servicedesk Medewerker
Maandag Interim Professionals B.V.
Purmerend, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Na een kop koffie tijdens de dag start samen met je collega's, begint je baan als Skilled Servicedesk Medewerker. Een aantal onbehandelde incidenten zijn binnengekomen en jij gaat ze stuk voor stuk doorlezen.

Een eindgebruiker heeft je een mail gestuurd waarin staat dat zijn wachtwoord is verlopen en of deze ontgrendeld kan worden.

Jij weet meteen wat je moet doen, je regelt het meteen met je Password tool en je stuurt de nieuwe inloggegevens op naar de medewerker.

Dan sluit je het incident en ga je door naar de volgende binnengekomen mail. Een lastige dit keer, een medewerker meldt in een mail dat ze bepaalde rechten niet heeft waardoor ze in de portal belangrijke documenten niet kan inzien.

Voor jou de taak op dit moment om de mail te escaleren, want klopt het wel dat deze medewerker rechten zou moeten hebben?

Welke functionele veranderingen moeten hiervoor worden gewijzigd? Jij zet de mail door naar je collega van het Functioneel Beheer team en wacht met smart op de terugkoppeling, incident nog niet afgesloten

Functie-eisen :

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 diploma in de richting van ICT / Informatica;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op een Skilled Servicedesk;
 • Je hebt werkervaring opgedaan in de publieke sector.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken.

  En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven.

  En willen daar alles uithalen. Met meer dan 1.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier