Sales Consultant Amstelveen (0 hours)
Swarovski
Amstelveen, NLD
5 dagen geleden

Bij Swarovski, waar innovatie hand in hand gaat met inspiratie, is de Sales Consultant de ultieme merkvertegenwoordiger, die onze klanten van een uitmuntende service en een indrukwekkende merkervaring voorziet.

Wij zijn op zoek naar een nieuwsgierige en charismatische Sales Consultant die ervoor kan zorgen dat klanten kristal in hun hart sluiten, die zich met passie en enthousiasme bij een team wil aansluiten, en dromen laat uitkomen.

Hier moet je zijn als je op zoek bent naar een lonende functie in een divers team dat de grenzen verlegt en jouw passie voor mode en sieraden deelt.

Word deel van een werkelijk iconisch wereldberoemd merk, en leer en groei met ons mee. Er wacht je een wereld vol verwondering.

Over de functie

Jij bent de vertegenwoordiger van ons merk. In deze functie en samen met je team :

 • Vergezel je onze klanten op de betoverende reis door Swarovski’s wereld van verwondering.
 • Creëer je een band met onze klanten en bied je een betoverende ervaring.
 • Anticipeer je op de behoeften van onze klanten en deel je inspirerende stylingtips.
 • Etaleer je onze legendarische producten in de store en presenteer je deze aan klanten.
 • Over jou

  Jij bent een fantastische Sales Consultant met de volgende eigenschappen :

 • Een uitstekend gevoel voor mode en een oprechte passie voor ons merk en onze producten.
 • Ervaring / grote interesse in het segment van toegankelijke luxe mode- / cosmetica- / lifestylemerken.
 • Zeer gemotiveerd en bijzonder klantgericht.
 • Toegewijd en targetgerichte houding.
 • Bereidheid om je carrière verder te ontwikkelen en bij ons verder te groeien.
 • Ervaring in retail.
 • Over Swarovski

  Swarovski brengt alle onderdelen van haar organisatie samen onder één betoverend idee, waarbij een wonderlijke nieuwe wereld van kristalvakmanschap naar voren wordt gebracht.

  Het bedrijf werd in 1895 opgericht in Oostenrijk en ontwerpt, vervaardigt en verkoopt kristal van de allerhoogste kwaliteit, echte edelstenen, Swarovski Created Diamonds en zirkoon, sieraden en accessoires, evenals kristallen objecten en interieuraccessoires.

  Samen met haar zusterbedrijven Swarovski Optik (optische producten) en Tyrolit (schuurmiddelen) vormt Swarovski Crystal Business de Swarovski Group.

  Een verantwoordelijke relatie met mensen en de planeet heeft altijd integraal deel uitgemaakt van het erfgoed van Swarovski.

  Tegenwoordig komt dit tot uiting in de stevig gefundeerde duurzaamheidsagenda met opleidingsprogramma’s gericht op de jeugd.

  Het bedrijf beheert daarnaast een aantal stichtingen die mensen helpen op eigen benen te staan en natuurlijke bronnen sparen om een positieve maatschappelijke invloed uit te oefenen.

  Swarovski is een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij geven onze mensen het lef om eigenheid te vieren en zijn trots op een werkplek te creëren waar mensen zich betrokken, gerespecteerd, gewaardeerd, verbonden en gehoord voelen.

  Een plaats waar iedereen thuishoort. Alle aspecten van tewerkstelling, met inbegrip van de beslissing om mensen aan te werven, te bevorderen, discipline op te leggen of te ontslaan, zullen gebaseerd zijn op verdienste, bekwaamheid, prestaties en zakelijke behoeften.

  Wij discrimineren niet op grond van ras, huidskleur, godsdienst, burgerlijke staat, leeftijd, nationaliteit, fysieke of mentale handicap, medische toestand, zwangerschap, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -expressie, veteranenstatus of een andere status die door de wet beschermd wordt in de landen waar wij actief zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier