Internationaal service technicus
Olympia
Lisse, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor een klant dat zich bevindt in Lisse zijn wij opzoek naar een Service technicus.

Zodra een machine geheel gemonteerd is door jouw collega's van de montage afdeling, wordt deze klaar gemaakt voor transport en installatie bij de klant.

En dan begint jouw taak, als internationaal service en project technicus ben je nauw betrokken bij dit proces en werk je veel bij de klant op locatie, dit kan zowel in binnen- als buitenland zijn.

Bij kleine installaties doe je dit alleen en bij grotere projecten vaak met een team. Voor vertrek naar de klant voor installatie heb je overleg met de Sales engineer en voer je zelf de fabrieksacceptatie test uit, ook zorg je ervoor dat je alle juiste materialen en gereedschappen tot je beschikking hebt.

Naast het installeren van nieuwe machines verricht je ook tussentijds onderhoud en ga je naar klanten toe voor problemen en / of storingen.

Je bent verantwoordelijk om met de klant mee te denken om zo de klant de juiste adviezen te kunnen geven wat betreft onderhoud en gebruik van de machine.

Je bent dus direct verantwoordelijk voor de kwaliteit klanttevredenheid. Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris dat past bij je inzet, ervaring en werkzaamheden dit kan variëren tussen €2500 en €3500 excl. toeslagen (overurenvergoeding en overnachtingsvergoeding)
 • Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van zowel interne als externe cursussen
 • Je gaat met een tijdelijke overeenkomst aan de slag via Olympia, maar wanneer je een contract aangeboden krijgt bij het bedrijf zelf heb je recht op 33 vakantiedagen bij een werkweek van 40 uur.
 • Dan ontvang je ook reiskostenvergoeding en kan deelnemen aan hun pensioenregeling en collectieve zorgverzekering.

  Vaardigheden

 • Je bent flexibel en bereid om 25% te reizen in binnen- en buitenland
 • Je bent ene belangrijke schakel tussen de engineers en klanten, daarom kan je helder en duidelijk communiceren
 • Je spreekt Engels en bij voorkeur Nederlands. het spreken van de Duitse taal is een pre, i.v.m. de internationale klanten
 • Je hebt een rijbewijs (B)
 • Je kunt technische tekeningen lezen (mechanisch, elektrisch / elektronisch en pneumatisch)
 • Over de werkgever

  Een totaal leveranciers van tel- en verpakkingssystemen in de farmaceutische-, agrarische-, voedingsmiddelen- (zoetwaren) en non-food industrie.

  Van Ontwikkeling tot installatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier