Cateringmedewerker Utrecht
Tempo-Team
Utrecht, Utrecht, NL
3 dagen geleden

Hallo! Trap op de rem en stop met zoeken. Voor een gemotiveerde catering medewerker zoals jij hebben wij DE perfecte baan.

Niet bij één bedrijfsrestaurant, welnee veel te saai, maar bij verschillende restaurants in Utrecht. Hallo afwisseling! Dat klinkt toch heerlijk? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou

 • € 11,22 per uur. Fijn!
 • Elke week je salaris. Ca$hen!
 • Afwisselende en leuke locaties!
 • Gezellige en leuke collega's!
 • Mooie trainingen, speciaal voor jouw ontwikkeling.
 • Wie ben jij

  We zijn niet zo moeilijk. We vinden het vooral belangrijk dat je gemotiveerd bent. Verder :

 • woon je een beetje in de buurt van Utrecht
 • heb je er zin in!
 • Wat ga je doen

  Het leuke deel. Yes! Jij gaat gezellig aan de slag in de catering. Dit doe je op meerdere locaties in Utrecht. Het leuke is, elke locatie heeft een eigen cultuur.

  Sommige locaties zijn juist erg bezig met gezond en verantwoord eten. Op andere locaties valt juist een broodje kroket erg goed in de smaak.

  Nu hoor ik je denken, wat ga ik dan doen? Jij runt samen met jouw collega's het bedrijfsrestaurant. Je maakt de lekkerste broodjes en soepen en vult de koelingen bij.

  Je maakt een mooie salade of je bereidt de snacks. Zijn de counters aangevuld? Ligt al het bestek klaar? Laat de gasten maar komen! Terwijl jouw gasten hun ogen uitkijken, sta jij achter de counter en maak je een praatje.

  Bij de kassa begint het wat drukker te worden, dus ook daar spring je snel even bij.

  Je ziet dat jouw gasten echt genieten van al dat lekkers wat jij hebt klaargemaakt. Je krijgt een complimentje! Wat heerlijk, daar haal jij echt je energie uit.

  Wanneer jouw gasten voldaan het restaurant verlaten is het tijd voor de schoonmaak. Je maakt de keuken en het restaurant schoon.

  Ook werk je de vaat weg in de spoelkeuken. Is alles schoon en opgeruimd? Mooi, dan kunnen je collega's de volgende dag weer goed aan de slag.

  Met een grote glimlach trek je de deur achter je dicht. Dit was een heerlijke werkdag.

  Waar ga je werken

  Jij staat straks te shinen op meerdere locaties in Utrecht. Denk aan cateraars zoals : Albron, Sodexo, Eurest, ISS en Hutten. Wow, super leuk!

  Sollicitatie

  Sta jij te popelen om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bel of app mij, Olav Derks, via 06 12 16 68 43.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier