Stagiair(e) Interne & Externe Communicatie
Renewi
Eindhoven
2 dagen geleden

Omschrijving Ben jij een creatief communicatie- / schrijftalent in opleiding? Ben jij vanaf september op zoek naar een uitdagende en leerzame meeloopstage op het gebied van interne en externe communicatie?

Kom dan ons Corporate Communications team bij Renewi versterken!

STAGIAIR(E) INTERNE & EXTERNE COMMUNICATIE (Standplaats Eindhoven)

Wat ga je doen?

 • Interne Communicatie :
 • Onze eigen medewerkers willen weten wat er speelt binnen de organisatie. Hiervoor ga je proactief informatie verzamelen, teksten schrijven of herschrijven en plaatsen op onze interne digitale mediakanalen met als doel onze medewerkers te informeren en bij te dragen aan de trots van on bedrijf.

 • Externe Communicatie :
 • Je gaat ons helpen bij de externe profilering van de Renewi organisatie met al haar divisies, services en boegbeelden met als doel het behalen van publiciteit in de juiste media.

  Concreet komt dit onder andere neer op het ondersteunen en opzetten van persbijeenkomsten, het schrijven van persberichten, het schrijven van PR-

  voorstellen, opstellen van perslijsten etc.

  Jouw profiel

  Als Stagiair(e) Interne & Externe Communicatie :

 • Ben je een 2e, 3e of 4e jaars student aan de opleiding Communicatie of Journalistiek.
 • Ben je een schrijftalent met ruime kennis van social media.
 • Ga je doelgericht en gestructureerd te werk.
 • Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Frans is een pré.
 • Daarnaast :

 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Kun je snel schakelen en deinst niet terug van een beetje dynamiek.
 • Ben je creatief, leergierig en je denkt in oplossingen in plaats van in problemen.
 • Ben je een echte teamplayer.
 • Waar kom je te werken?

  Je komt te werken op de afdeling Corporate Communications en gaat nauw samenwerken met de collega’s van Public Affairs, Business Development en Marketing & Sales.

  Hoe maken wij jou blij?

  Renewi is een aantrekkelijke organisatie om stage te lopen. Niet alleen door de informele sfeer, maar ook vanwege de mogelijkheden die er zijn om jezelf te ontwikkelen.

  Je kunt rekenen op een afwisselende stage waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken, maar waarbij je ook goede begeleiding krijgt.

  Uiteraard krijg je een passende en marktconforme stagevergoeding.

  Wie zijn wij?

  Nieuw leven geven aan gebruikte materialen. Dat is waar Renewi als beursgenoteerd en leidend waste-to-productbedrijf, met ruim 8.

  000 medewerkers, elke dag aan werkt. Met een jaaromzet van een kleine 2 miljard en een groot netwerk in de Benelux met bijna 200 vestigingen (hoofdkantoor in de UK), verspreid over negen landen in Europa en Noord-

  Amerika, zijn we altijd dicht bij onze klanten. We bieden oplossingen voor een aantal van de belangrijkste milieuvraagstukken van vandaag : het verminderen van afval en het leveren van recyclingoplossingen om onnodig gebruik van eindige natuurlijke bronnen te voorkomen.

  Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Met onze jarenlange kennis, ervaring en brede aanbod aan diensten, bieden we voor ieder afvalvraagstuk een duurzame, pragmatische oplossing.

  We recyclen afval weer tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

  Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

  Het resultaat van ons werk? Minder afval, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo werken we aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

  Wist je dat

 • Wij jaarlijks een CO2-reductie realiseren die vergelijkbaar is met de uitstoot die Amsterdam in twee maanden tijd produceert?
 • Wij voor meer dan 150.000 klanten en 2 miljoen huishoudens nieuw leven geven aan verschillende afvalstromen?
 • Zoek jij een leuke stageplaats?

  Neem voor meer informatie contact op met Alex de Waal, Corporate Communications Executive, via +31 4075 14146 of alex.de.

  waal renewi.com. Ben je zo enthousiast dat je direct wilt solliciteren? Reageer dan meteen door je CV en motivatie te uploaden via onderstaande solliciteerbutton.

  Wij kijken uit naar je sollicitatie!

  Wij voeren de wervingsprocedure voor deze vacature in eigen beheer uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dus niet op prijs gesteld en hierop wordt ook niet gereageerd.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier