Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (MVB-EVB)
Daelzicht
Noord-Limburg
10 uur geleden

Zo ziet jouw baan eruit

Als medewerker begeleiding gehandicaptenzorg geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliënten zijn omschreven.

Je biedt, zowel individueel als in teamverband verzorging en begeleiding aan de cliënt. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliënten.

Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden van de cliënt. Waarbij het welzijn en de veiligheid van de cliënt altijd voorop staat.

Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten. Als jij graag het verschil maakt voor onze cliënten en weet dat geluk zit in de kleine momenten, dan zou dit zomaar de ideale werkplek voor jou kunnen zijn!

Locatieprofiel

Savelberg is één van de twee instellingsterreinen van Daelzicht en is gelegen in de plaats Koningslust. Op dit mooie landelijke terrein zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden.

Daarnaast vind je op Savelberg vrijwel alle faciliteiten die onze cliënten nodig hebben.

Huybheide 11-12 zijn 2 geschakelde woongroepen van elk 7 cliënten. Hier wonen mannen en vrouwen in variërende leeftijden van 23 tot 65 jaar.

Het gaat om cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met ieder hun eigen (gedrags-)specifieke behoeften.

Dit vraagt voor iedere cliënt een unieke manier van aansturen. Voor de lichamelijke verzorging is ongeveer de helft van onze cliënten volledig of bijna volledig afhankelijk van onze zorg.

De hulpvragen zijn zeer divers waarbij te denken is aan : autisme, gedragsproblematiek en dementie. Daarnaast komen ook nog fysieke belemmeringen voor in de vorm van : doofheid, slechtziendheid en spasticiteit.

Sommige cliënten zijn afhankelijk van een rolstoel. Er komen dagelijks verpleegtechnische handelingen voor. Dus een zeer diverse groep met veel uitdagingen voor jou als nieuwe collega!

Wij bieden

 • Een salaris conform inschaling FWG 35 tussen € 1.920,- en € 2.853,- bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een vast dienstverband voor 18 uur per week (meer of minder uren zijn bespreekbaar).
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.
 • Herken jij jezelf hierin?

 • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, zoals een diploma SPW / MMZ-3 of Verzorgende IG;
 • Jij bent geduldig, vriendelijk en straalt rust en vertrouwen uit;
 • Je hebt affiniteit met verzorgende taken en palliatieve zorg;
 • Je beschikt over een sterk inlevingsvermogen en bent creatief aangelegd;
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen nachten).
 • Heb jij werkervaring in de ouderenzorg of thuiszorg, en wil jij aan de slag met een andere doelgroep? Solliciteer gerust!

  Dit is Daelzicht

  Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier