Medewerker customer care
Kindergarden
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen

Als medewerker customer care ben je hét aanspreekpunt voor onze klanten.Je draagt zorgvoor een optimale telefonische bereikbaarheid én probeert onze klanten in één keer goed te helpen.

Je bent en blijft vriendelijk, komt met passende oplossingen en schakelt waar nodig snel en accuraat met onzeaccountmanagers en planners.

Voor jou staat de klant centraal!

Daarnaast ben je ookverantwoordelijk voor het uitvoerenen bewaken van administratieve werkzaamheden. Je zorgt voor een goed lopend administratief proces, een accurate verwerking van gegevens en het up-to-date houden van alle klantgegevens.

Je maakt contracten voor (nieuwe) klanten en verwerkt mutaties in bestaande contracten.

Als medewerker customer care draag je direct bij aan onze organisatie en heb je een belangrijke rol binnen Kindergarden.

We vragen je ook om mee te denken over hoe het nog beter kan! Je signaleert wanneer klanten vaker support nodig hebben en komt vervolgens proactief met oplossingen om de optimalisatie van het proces te bevorderen.

Wat bieden we

Kindergarden is een greatplacetowork’ en biedt goede arbeidsvoorwaarden en een informele, collegiale sfeer op het mooiste plekje van Amsterdam.

Je salaris is marktconform (CAO Kinderopvang, schaal 7) en afhankelijk van je opleiding en ervaring. Onze medewerkers dragen in hoge mate bij aan de kwaliteit en groei van Kindergarden.

Motivatie is daarbij het sleutelwoord. We besteden daarom veel tijd aan je ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Wie ben jij

Je gaat met plezier voor die extra glimlach . Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht en doortastend in gesprekken. Door jouw elan en inlevingsvermogen enthousiasmeer je prospects voor onze dienstverleningén dankzij jouw excellente service leg je de basis voor een sterkte relatie met onze klanten. Daarnaast heb je :

 • Minimaal een MBO opleiding niveau 4 afgerond
 • 1 tot 3 jaar ervaring in een customer care functie
 • Tot slot vinden we het belangrijk dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent en je de Nederlandse en Engelse taal vaardig bent (zowel in woord als geschrift).

  Als je ook nog ervaring hebt met Flexkids zijn we helemaal blij maar ook zonder deze kennis horen we graag van je.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier