Aankomend Technisch Specialist
ENEXIS NETBEHEER
Eindhoven
4 dagen geleden

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding (of minimaal HBO werk- en denkniveau en bereid deze te gaan halen) richting elektrotechniek en ben je in het bezit van relevante aanwijzingen.
 • Je hebt kennis van en meerjarige ervaring in de MS- en HS-aanleg, zowel primair als secundair en uiteraard kennis van onderhoudsmethodieken en relevante IT-systemen.
 • Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die zich vooral met het proces spanningsklachten en alles wat daar mee samenhangt (denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen ontwikkelingen) bezig houd.

  Ervaring en / of affiniteit met spanningsklachten is dan ook een absolute pré. Daarnaast zullen er meerdere expertises worden toegevoegd afhankelijk van de expertises die jij mee zelf meeneemt en waar de behoefte binnen het team is.

  Daarnaast is het belangrijk dat je stressbestendigheid, kwaliteits-, resultaat- en klantgericht bent.

  Kortom ben jij een ster in plannen en organiseren en heb jij al ervaring met leidinggeven / aansturen?

  Bedrijfsinformatie

  Het team Specialisten 1 binnen de afdeling Realisatie, vestiging Brabant Zuid Oost bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Binnen het team werk je als Technisch Specialist vooral intensief samen met technici, werkvoorbereider en de teammanager.

  Buiten je eigen team werk je veelal samen met uitvoerders van zowel realisatie als E&A, Asset management, KTP planner en Technische Experts.

  Jij bent de Technisch Specialist van specifieke onderdelen / kennisgebieden, en bent daarvoor dus ook het aanspreekpunt voor de gehele vestiging.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 13, met een inschaling tussen € 2.754,- en € 3.934,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier