Account Director Finance
WR.nl Solliciteren
Amstelveen, Noord-Holland, Nederland
5 dagen geleden

Voor wie je gaat werken : WR zoekt voor een vaste medewerker voor de volgende werkgever, je treedt gelijk in dienst bij deze werkgever :

 • Voor onze klanten maken wij onvergetelijk mooie maar met name slimme content.
 • Heb jij een passie voor het ontwikkelen van merken
 • Heb jij ruime ervaring als Account Director?
 • Vaste baan : Account Director Finance HBO 2.600 - 4.600 Account Director

  Wij verzorgen voor deze klanten onder meer (branded) contentcampagnes, social content en on- en offline activaties. Onvergetelijk, mooie maar met name slimme content.

  Wij maken we met elkaar onvergetelijk mooie dingen. Van concept, creatie tot content productie. Dit biedt voor jou een mooie kans om te werken voor toonaangevende merken en daarnaast kun jij jezelf verder ontwikkelen bij een snelgroeiend bureau.

  Wat wordt er van jou verwacht? :

  Als Account Director ben je integraal verantwoordelijk voor het en realiseren van je omzettarget en eigen klantenpakket. Dit betekent dat je eigen ambitieuze accountplannen opstelt om de commerciële doelen maar ook de KPI’s van je klanten te realiseren.

  Je ontwikkelt en implementeert strategieën en bent de linking-pin tussen de klant en je collega’s. Als persoon ben je zelf startend en een energiek verbinder.

  Je bent een professionele strategische gesprekspartner die op elke vraag een antwoord heeft, het aangaan van relaties met nieuwe klanten is voor jou een makkie.

  Je bent daadkrachtig en innovatief. Klanttevredenheid staat bij jou op nummer een en ondernemerschap zit in je DNA.

  Ter versterking van het team zijn zij op zoek naar een gemotiveerde Account Director, die past in deze rol.

  Het ideale profiel voor deze functie :

  Wat wij van jou vragen :

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring (liefst aan bureauzijde, anders aan klantzijde in bijvoorbeeld een marketing, of ecommerce afdeling);
 • Ruime ervaring met ontwikkelen van een campagne strategie, content en productie van print & digitale media (social en display een must);
 • Ervaring met inhoudelijk sturing te geven aan creatieven, designers en project managers;
 • Gedegen commerciële en financiële kennis, in staat om te sturen op winstgevendheid van klant en projecten met behoud van kwaliteit en een juiste dynamiek in het team waarmee je werkt;
 • Je zorgt daarbij voor een strakke organisatie doordat je sterke projectmatige skills hebt, goed kan delegeren, maar je bent boven alles een teamplayer;
 • Gewend om te werken voor A-merken;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Een passie hebt voor het ontwikkelen van merken en het realiseren van resultaat voor en met de klant;
 • Je hebt een helicopter view waardoor je een strategische sparringpartner bent voor deze klanten, maar daarnaast ben je ook pragmatisch uitvoerend zodat deze ideeën ook tot een (meetbaar) succes worden gebracht;
 • Bedreven in het onderhouden en uitbouwen van klantenrelaties;
 • Je woont in de omgeving van Amstelveen, Haarlem, Amsterdam, Hooddorp en Mijdrecht.
 • Als Account Director Finance bij dit bedrijf in Amstelveen kun je rekenen op : :

  Deze werkgever zoekt iemand voor de lange termijn. Deze werkgever heeft een goede sfeer. Daarom investeren zij ook in hun medewerkers.

  Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij biedt deze werkgever uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.

  WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.

  WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.600 tot Euro 4.600. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek.

  Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  Je krijgt een laptop van de zaak.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris.

  Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Wanneer ga jij aan de slag? :

  Woorden die ook meespelen zijn : Account Director manager, aansturen of leidinggeven. Ook fte of FTE zijn dingen die in dit vak ter zake doen.

  Solliciteer nu direct bij ons via de Solliciteren button.Stuur je CV, bij voorkeur in Word-format. Met het CV kunnen wij verder.

  Je hoort snel meer van ons!Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier