BIJBAAN IN DE THUISZORG – BIJ ENVIDA in Valkenburg
Aethon
Valkenburg, Nederland
5 dagen geleden
source : StudentJob

Volg jij een studie in een zorgrichting? Zoek je een flexibele en betekenisvolle bijbaan als Student Zorgverlener waarin je écht iets voor mensen betekent en ook nog goed verdient?

Dan is Verzorgende in de Thuiszorg (niveau 3) bij Envida in de regio Heuvelland iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt voornamelijk ouderen en hulpbehoevenden thuis met algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan-

en uitkleden, wassen, het aantrekken van steunkousen, eten en drinken en mondverzorging. Daarnaast deel je medicatie en dien je deze regelmatig toe.

Soms verricht je (na het volgen van een training) verpleegtechnische handelingen, zoals stoma- of wondzorg. Met jouw hulp als Verzorgende zijn deze mensen in staat om zo lang mogelijk, zelfstandig en comfortabel thuis te blijven wonen.

Je maakt voor deze kwetsbare mensen echt het verschil!

Voor je start bij Envida haal je via Aethon het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden. Daarmee mag je ADL én diverse medische handelingen uitvoeren (niveau 3).

Je maakt deel uit van een team, maar werkt grotendeels zelfstandig. Je verdient direct een goed salaris, doet waardevolle praktijkervaring op voor je studie en maakt onvergetelijke momenten mee.

Bovendien kun je deze flexibele baan prima afstemmen op je studiedruk, stage of vakantie!

Waar ga je werken?

Envida is een van de grotere zorgorganisatie in Zuid Limburg. Envida is er voor mensen die hulp nodig hebben om in het dagelijks leven een zo goed en prettig mogelijk leven te kunnen leiden.

Meestal zijn dat mensen op leeftijd of met een chronische ziekte. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier zijn werk kan doen, student Zorgverleners maken volwaardig deel uit van de club.

Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden cliënten.

Namens Envida bezoek je 's ochtends (07-13u), 's middags (16-20u) of 's avonds (18-23u) cliënten in de regio Heuvelland als wijkteamlid van één van de drie clusters in de regio (Gulpen-

Wittem en Vaals, Eijsden-Margraten of Meerssen en Valkenburg). Je werkt gemiddeld 2 diensten per week (totaal zo'n 10 tot 12 uur), meer mag altijd.

Je beschikbaarheid stem je af via de Aethon-app. Je route begint bij het locatie startpunt waar je de laatste instructies krijgt en per eigen auto start met je route door het prachtige Limburgse Heuvelland.

Uiteraard word je vakkundig ingewerkt door een ervaren collega-Verpleegkundige, voordat je zelfstandig op pad gaat, wel zo prettig! En ook daarna is hulp altijd dichtbij.

Na je inwerkperiode kun je rouleren over de clusters.

Wat wij bieden

 • Een prima uurloon van €11,17 (ca. €1.743,- bruto per maand o.b.v. fulltime / 36u) Daarnaast 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-
 • Verzorgingshuizen en Thuiszorg, ook bouw je vakantie-uren op

 • Een opleiding via Aethon met het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden (niveau 3)
 • Een betekenisvolle bijbaan in je eigen omgeving waarin je zelf bepaalt hoe vaak en hoe lang je werkt, zelfstandig, flexibel en met veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Bovendien een bijbaan waarin je praktische en relevante ervaring opdoet voor je studie en je loopbaan daarna
 • En tot slot onvergetelijke ervaringen met dankbare, prachtige, mooie, interessante en kwetsbare mensen, die vaak al een heel leven achter de rug hebben en voor wie je écht iets betekent en het verschil maakt!
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Jij bent iemand waar oudere, kwetsbare mensen blij van worden als je langskomt! Daarnaast kun je goed zelfstandig werken, sta je stevig in je schoenen en durf je grenzen aan te geven
 • Volg je een (HBO of WO) zorgopleiding, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) HBO-V, Verloskunde, Geneeskunde, Ergotherapie of Fysiotherapie.
 • Doe je een MBO-opleiding Verpleegkunde of Verzorgende, dan ben je vanaf je 3e jaar welkom

 • Ben je gemiddeld 16 uur per week beschikbaar om 2 diensten (10 à 12 uur) te werken (’s ochtends, ’s middags of s avonds).
 • Tijdens je co-schappen, stages of vakantie zijn we hier natuurlijk flexibel in

 • Heb je een eigen auto (of in ieder geval de beschikking daarover)
 • Wil je graag iets betekenen voor anderen én zelf blijven leren en ontwikkelen!
 • Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Heb je interesse in deze betekenisvolle flexibele bijbaan in de thuiszorg waarmee je als Student Zorgverlener waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet?

  Ontstijg jezelf! Begin nu! Solliciteer! Na je sollicitatie, nemen we contact op voor een eerste kennismaking.

  Wij zijn Aethon. Wij leiden talent in goede banen en verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen.

  Ook bij Envida, dat met zo'n 4.000 medewerkers bijdraagt aan een goed leven voor haar cliënten en staat voor de beste zorg in Maastricht en het Heuvelland!

  Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier