Kipperchauffeur Tilburg
Logistic Force
Tilburg, NL
18 dagen geleden

Locatie : Tilburg / Opleidingsniveau : lbo,mbo / Type : Fulltimer

Heeft een echte vrachtwagen volgens jou minimaal 10 wielen?

Dat je naar een vacature Kipper Chauffeur zoekt, zegt veel over jou. Dat je graag met zwaar materiaal de weg op gaat bijvoorbeeld.

Dat je het lekker vindt om over ruig terrein te rijden. En dat je niet bibbert als er glibberige rijplaten op je route liggen.

Meedoen aan Ice Road Truckers of ITR Deadliest Roads? Als Kipper Chauffeur ben je uit het juiste hout gesneden! En meer dan welkom bij Logistic Force

Wat heeft een kipperchauffeur?

Liefde voor zwaar transport. Stuurmanskunsten op lastig terrein. En liefst natuurlijk ervaring met meerassige (sper)aandrijvingen.

Heb je dat laatste nog niet, maar jeuken je handen om van ’gewone’ vrachtwagens naar zware jongens over te stappen? Bel ons en we onderzoeken je kansen!

Wat is onmisbaar?

 • Rijbewijs CE, plus code 95
 • Affiniteit met zand- en grondwerken
 • Een ouderwetse’ handen uit de mouwen instelling
 • Zin in een werkgever die hard werken eerlijk beloont
 • als Kipper Chauffeur

  Doe je waar je goed in bent; een vrachtwagen van de buitencategorie besturen. Over strak asfalt, maar ook over ruw terrein, zoals akkers en bouwplaatsen.

  Overal waar zand, klei en grond nodig zijn, ben je een welkome chauffeur. Een chauffeur die weet hoe je meerdere assen inzet om de finish te bereiken.

  En een chauffeur die het prima vindt om te helpen lossen. Vieze handen bestaan niet. Werkmanhanden (m / v) wel. En dat zijn handen die Logistic Force graag schudt.

  Hoe we jou terugbetalen?

  Met een eerlijk salarisvolgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar veel belangrijker, zijn de extraatjes’.Zoals persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

  Bovendien investeren we injouw ontwikkeling. Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Jezou niet de eerste chauffeur zijn die afstudeert’ aan de Logistic Force Academy!Als jij ambities hebt, helpen wij je op weg.

  Het bewijs? 1 op de 3 LogisticForce chauffeurs gaat uiteindelijk bij de opdrachtgever aan de slag. Eenwin-win voor iedereen.

  En een win-win waar we trots op zijn!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Ben jij de kipperchauffeur die wij zoeken?

  Solliciteer in de zevende versnelling!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier