Klantenservice Medewerker, ABN Amro, Amsterdam
Randstad
Amsterdam, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Klantenservice Medewerker

Ben jij de regelneef van je vriendengroep? Herken jij jezelf als de persoon die oplossingsgericht werkt en met iedereen in gesprek kan gaan?

Dan past deze vacature als klantenservice medewerker medisch vrije beroepen helemaal bij jou!

Voor deze specifieke afdeling binnen ABN Amro zijn we op zoek naar jou; de klantvriendelijkste onder ons die niet wegloopt van inhoudelijke en uitdagende gesprek met ondernemers, medisch geschoolde mensen, muzikanten, advocaten, registeraccountants en ga zo maar door.

Kortom iedereen die onder de doelgroep Medische en / of vrije beroepen vallen.

Als aanspreekpunt voor de genoemde doelgroep beantwoord jij niet alleen al hun vragen, maar regel jij dit voor ze. Je moet het daarnaast ook leuk vinden om met de klanten mee te denken.

Het signaleren en inspelen op hun behoeftes (hun niet uitgesproken vraag en / of probleem) tijdens een gesprek vind jij leuk.

Maar......een tevreden klant die goed geholpen is daar krijg jij pas echt energie van!

Beschik jij over minimaal een MBO4 diploma? Word jij wakker voor het minimale salaris van €12,57 per uur bruto? Dan ben ik op zoek naar jou!

Zaken die ik jou niet wil onthouden :

 • Reiskosten worden vergoed
 • Groei mogelijkheden binnen de bank
 • flexibele werkweken van 20 tot 24 uur of 24 tot 28 uur of 32 tot 40 uur
 • De eerste 3 weken ben je beschikbaar voor een fulltime training tijdens kantoortijden. Daarna zijn de werktijden maandag tot en met vrijdag van 08.

  00 tot 21.00 en op zaterdag van 09.00 tot 17.30. Binnen deze tijden ben je flexibel inzetbaar.

  Twijfel je nog? Ik bied jou de verplichte WFT certificaat basis opleiding aan. Ik vraag aan jou alleen de commitment om hem te willen halen.

  Na het behalen van je WFT Basis ga je op kosten van Randstad doorstuderen en behaal je binnen zes maanden ook het WFT Consumptief Krediet en WFT Schadeverzekeringen.

  Heb jij nog vragen en / of opmerkingen? Bel of mail mij. Weet je al zeker dat deze functie als klantenservice medewerker de baan voor jou is solliciteer dan direct!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier