Opleiding & Onderzoek
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
14 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor oudere patiënten gaat een operatie gepaard met een risico op verlies van zelfredzaamheid en kwaliteit van leven. Dit risico neemt toe naarmate een patiënt kwetsbaarder is.

Om de risico's van een operatie in te schatten worden patiënten preoperatief gescreend op kwetsbaarheid (AGE screening).

Na de operatie vullen patiënten vragenlijsten in over o.a. kwaliteit van leven.

Jouw profiel

Je bent uiteraard een Student Geneeskunde, daarnaast werk je nauwkeurig en ben je sterk poactief ingesteld.

Wij bieden

Naast een vergoeding conform CAO Ziekenhuizen heb je mogelijkheden tot het bijwonen van de AGE-screening en / of multidisciplinaire AGE-

bespreking, mogelijkheden tot bijwonen overdracht IC en anesthesie en / of meekijken OK

Aangenaam!

Het St. Antonius Ziekenhuis

Werken in het St. Antonius Ziekenhuis betekent werken in het grootste topklinische opleidingsziekenhuis van Nederland. Wij bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties.

Onze klinische speerpunten zijn hart & vaat, longen en kanker. Bij ons werk je in een omgeving gericht op innovatie en onderzoek waarbij je gebruik kunt maken van de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

Maar ook in een omgeving waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen. Dat vinden wij belangrijk. Onze ruim 6.000 goed opgeleide en betrokken medewerkers halen dagelijks het beste uit zichzelf om onze medische en verpleegkundige zorg en service continu te verbeteren.

Zo werken wij dagelijks aan onze missie : Samen zorgen voor kwaliteit van leven. En last but not least : onderzoeksbureau TEI heeft het St.

Antonius in 2018 voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot Topwerkgever!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier