Werkvoorbereider WT, Veldhoven
ENGIE
Veldhoven, North Brabant, Netherlands
3 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde (WT) ben je werkzaam op de afdeling Projecten op de locatie van onze klant, welke actief is in de High Tech Industrie.

Binnen de afdeling Projecten kom je terecht in een speciaal team dat projecten met betrekking tot gassen en chemicaliën uitvoert.

Je draagt zorg voor een optimale technische en organisatorische voorbereiding van uit te voeren werktuigbouwkundige projecten.

Daarnaast begeleid je meerdere kleine projecten of juist een groter en complexer project.

In de functie van Werkvoorbereider WT werk je vaak aan complexe industriële werktuigbouwkundige projecten waarbij gassen en chemicaliën een grote rol innemen, het is daarom belangrijk dat je ervaring of affiniteit hebt met beiden.

Ten slotte wordt op de locatie van onze klant uitsluitend gewerkt onder geldige werkvergunningen en in deze rol wordt jij verantwoordelijk voor de informatieverwerking en het aanvragen van werkvergunningen op WT gebied.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor verschillende resultaatgebieden en heb je de volgende verantwoordelijkheden :

Je verzorgt (deel)planningen en schema’s zodat de juiste mensen, materialen, materieel en onderaannemers op het juiste moment aanwezig zijn op de projecten om een optimale projectvoortgang te bewaken.

Je draagt zorg voor het opvragen van informatie en verwerkt deze op correcte wijze in de aanvraag van verschillende WT werkvergunningen.

Je onderhoud contact met de afdelingen engineering en uitvoering, voorziet in informatie waar nodig en overlegt met de projectleider over bijsturing van projecten.

Je hebt dagdagelijks contact met de klant, stelt proactief vragen over veranderingen en verwerkt veranderingen van de klantvragen.

Je verzorgt de opnames en calculaties van (deel)projecten en levert het gedeelte waar jij verantwoordelijk voor bent compleet en duidelijk op.

Je werkt nauw samen met je collega’s van andere disciplines aangezien projecten vaak multidisciplinair zijn en een hoge mate van complexiteit bevatten.

Je houdt nauw contact met leveranciers omtrent bestellingen en leveringen van bestellingen.

FUNCTIE-EISEN

Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding Werktuigbouwkunde afgerond.

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider WT.

Je hebt ervaring in de industrie en hebt affiniteit of ervaring met gassen en / of chemicaliën.

Je hebt ervaring met het aanvragen van werkvergunningen op WT gebied.

Je hebt ervaring met het verzamelen en verwerken van informatie.

Je bent communicatief vaardig en werkt graag in teamverband.

Je bent vakkundig en hebt een oog voor detail.

Je bent een echte planner en behoud overzicht.

WAT BIEDEN WIJ

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

BEDRIJFSINFORMATIE

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

CONTACTINFORMATIE

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.

schmeitz engie.com of telefonisch op 06-83301325.

Werkvoorbereiders

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier