Manager van de Toekomst bij stichtingen Wijz Welzijn en De Kern
Jeugd ggz
Deventer
17 uur geleden

Manager van de Toekomst binnen het sociaal domein

Voor de stichtingen Wijz Welzijn en De Kern

Hoe zie jij het sociaal domein voor je over 5 tot 10 jaar? En welke rol zou jij hierin willen spelen? Wij zoeken iemand die de motor is achter de samenwerking en verbinding tussen welzijnswerk, maatschappelijk werk en (Jeugd) ggz en dit nog verder ontwikkelt.

Hoe wil jij dit gaan doen? Verras ons!

De manager van de Toekomst staat voor een grote opdracht in het werkveld waar het gaat om samenwerken en verbinden. Dit betekent dat je oprecht nieuwsgierig moet kunnen zijn in wat de ander beweegt en wil doen.

Wij zien het als onze missie om zowel in- als extern een meer gezamenlijke inhoudelijke visie, met positieve gezondheid als uitgangspunt, te ontwikkelen.

Wij zoeken de verbinding en synergie tussen welzijnswerk, maatschappelijk werk en (Jeugd) ggz. Jij als manager hebt een essentiële rol om de verschillende domeinen bij elkaar te brengen.

Dit betekent dat we iemand zoeken die kan relativeren en spiegelen, veranderkundig goed onderlegd is, flexibel is en in- en extern de verbinding en samenwerking opzoekt.

Ben jij iemand die de volgende slag in de ontwikkeling van de divisie kan maken en daarmee onze missie voor klanten / cliënten waarde toevoegen om een betekenisvol leven te leiden, altijd in samenhang met anderen’ verder kan brengen? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als manager geef je leiding aan diverse teams binnen WijZ Welzijn en De Kern in jouw regio. Je werkt hierin nauw samen met directie en 7 collega-managers, in de vorm van het MT.

Het is mede jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de teams in jouw regio optimaal kunnen functioneren, je draagt bij aan een goede relatie met de samenwerkingspartners en de gemeenten en je levert een actieve inbreng om de samenwerking tussen het specialistische werkterrein en het sociale werkveld te bevorderen.

Je vindt het belangrijk dat er een werkklimaat aanwezig is waarin medewerkers worden gestimuleerd om hun talenten in te zetten, hun doelstellingen kunnen realiseren met daarbij voldoende ruimte voor het principe van zelfverantwoordelijkheid.

Daarnaast ben je accountmanager binnen het werkgebied en zoek je naar nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding en / of vernieuwing van het dienstenaanbod.

Je onderhoudt goed contact met stakeholders en klanten en ben je onze vertegenwoordiger van ons trainingsbureau Impluz.

Natuurlijk zorg je er ook voor dat de bedrijfsvoering op orde is. Taken als het jaarplan en de begroting opstellen, financieel fit, resultaat afspraken met de teams zijn voor jou geen verrassing.

Tevens draag je bij aan het beleid op strategisch en tactisch niveau. Je vertaalt de vastgestelde doelstellingen naar heldere, concrete doelen voor de regio IJsselland samenwerking met jouw teams.

Taken als het jaarplan, de begroting opstellen, maar ook het beheren van portefeuilles voor de divisie zijn voor jou weggelegd.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega. Iemand die kan inspireren, innovatiekracht heeft en zin heeft in veranderingen en samenwerking.

Je bent flexibel en kan stichting overstijgend kijken en werken. We zoeken een echte verbinder met lef, iemand die communicatief en sociaal vaardig is en zowel zelfstandig als in teamverband resultaatgericht kan werken.

Jij bent de motor achter de samenwerking én verbinding. Dit betekent dat we iemand zoeken die boven de partijen en belangen van de verschillende divisies kan staan, relativeren en spiegelen, veranderkundig goed onderlegd is, flexibel is en tegelijkertijd de belangen van de divisie niet uit het oog verliest.

Wat heb je nodig om deze functie te kunnen uitoefenen?

 • Een (zorg)gerelateerde opleiding op academisch niveau, aangevuld met een managementopleiding op minimaal hbo-niveau.
 • Aantoonbare kennis en ruime ervaring binnen het speelveld van het sociale domein en de ggz.
 • Kennis van het politieke klimaat van het sociale domein in gemeenten.
 • Ervaring in het leidinggeven aan zelfverantwoordelijke teams.
 • Wij hebben veel te bieden!

 • Een passend salaris (FWG 70 CAO GGZ ) overeenkomstig opleiding en ervaring.
 • We starten met een contract (36 uur) voor de duur van een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • We maken werk van jouw ontwikkeling in de vorm van intern aangeboden bij- en nascholingen en onbeperkt gebruik van GoodHabitz.
 • Inspirerend werk, waar het leuk mag zijn en er ruimte is voor humor en gezond relativeringsvermogen.
 • Ruimte voor jouw idealen in de vorm van vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Samenwerking met betrokken, informele teams en met netwerkpartners.
 • Aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privé. We ondersteunen jou op het gebied van vitaliteit, loopbaan en gezondheid in de vorm van cursussen, workshops en coaching.
 • Wie zijn wij?

  Dimence Groep bestaat uit de stichtingen Dimence, Jeugd ggz, Transfore, Mindfit, De Kern, Impluz en WijZ, samen zijn we een netwerk van zorg.

  Een netwerk met basis ggz en forensische psychiatrie, gespecialiseerde ggz en maatschappelijke dienstverlening en welzijn.

  Een grote, solide organisatie met goede relaties met zorgverzekeraars, huisartsen, politie, gemeentes en justitie. Een organisatie die klaar is voor de toekomst.

  Onze divisie (bestaande uit de stichtingen : De Kern, WijZ Welzijn, Jeugd ggz en Impluz) en de Dimence Groep hebben de ambitie om de integratie en samenwerking tussen het specialistische werkterrein en het sociale werkveld naar een volgend niveau te tillen.

  Dit vanuit de overtuiging dat nieuwe vormen van samenwerking tussen zorg en het sociaal domein een oplossing kunnen bieden voor problemen die betrekking hebben op personele tekorten, persoonlijke zorg en netwerkvraagstukken.

  Onze wens voor onze cliënten is :

  Wij ondersteunen je om vanuit jouw eigen mogelijkheden veerkrachtig te zijn. Zodat je beter kunt omgaan met het totaal van de uitdagingen en problemen in jouw leven .

  De Kern Maatschappelijke Dienstverlening ondersteunt mensen in hun sociaal maatschappelijk functioneren. Dit doen wij door ons met de inwoners te verbinden en hun onderlinge verbindingen te versterken.

  Wij zijn een laagdrempelige organisatie die hulp biedt bij psychosociale, materiële en sociaaljuridische problemen.

  WijZ Welzijn is een welzijnsorganisatie die actief is in verschillende Overijsselse gemeenten. Wij bieden activiteiten, diensten en opbouwwerk voor diverse doelgroepen.

  In alle gemeenten is vrijwilligerswerk een belangrijke basis.

  Impluz is de plek voor de innovatie van de stichtingen van de Dimence Groep. Impluz richt zich op preventie, innovatie en trainingen.

  Jeugd ggz biedt dicht bij het thuis van kinderen en jongeren, op verschillende locaties in Gelderland en Overijsel ambulante gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg voor -9 maanden tot 18 jaar.

  Dit betekent naast hulp aan jong volwassenen, hulp aan kinderen van alle leeftijden, waarmee we behalve baby's, peuters, kleuters, kinderen van basisschoolleeftijd, pubers en adolescenten ook bedoelen het ongeboren kind en zijn ouders.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier