Verpleegkundige
Joof Media
Oost-Graftdijk, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsVerpleegkundige niveau 5 in Ermelo en regio Noord en OostGelderland. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers ophet gebied van GGZ en Psychogeriatrie.

In de zorg draait alles ommensenwerk. Elke werkdag heb je nauw contact met hulpbehoevenden.Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatstestrohalm.

Het is daarom essentieel om oprechte aandacht te hebbenvoor hen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan omeen praatje te maken?

Dan kunnen jouw kennis en glimlach een wereldvan verschil maken voor iemand die jouw hulp nodig heeft. Naast hetuitvoeren van verpleegtechnische handelingen ondersteun je bij hetverzorgen en het organiseren van het zorgproces rondom de cliënt.

Ook voer je administratieve taken uit die aansluiten bij jewerkzaamheden en ben je medeverantwoordelijk voor het bewaken vande kwaliteit van de zorg.

Wanneer het op jouw verpleegtechnischetaken aankomt, kan een allround inzet van je worden verwacht. Naasthet verzorgen van wonden, het toedienen van medicijnen en / ofinjecties en het aanleggen van infusen, kan je hulp ook ingeroepenworden voor bijvoorbeeld de lichamelijke verzorging van cliënten.

Via Zorgwerk kan je in diverse branches werken. Wanneer je bij eenziekenhuis of V&V-huis aan de slag gaat, kom je in een teamterecht.

Dan is het belangrijk dat je een teamspeler bent. Kies jeom in de thuiszorg te werken, dan is het uiteraard van groot belangdat je goed in staat bent om vrijwel geheel zelfstandig allewerkzaamheden uit te voeren die je op je route tegenkomt.

Ben jeenthousiast geworden om als Verpleegkundige niveau 5 aan het werkte gaan in Ermelo e.o. en voldoe je aan de funtie-eisen?Solliciteer dan direct!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier