Financieel Medewerker / Administrateur
Kei Uitzendbureau
IJSSELSTEIN UTR, NL
-18 minuuten geleden

Werkzaamheden Financieel Medewerker / Administrateur :

Ben jij een kei in administratie?

Voor een administratiekantoor in het midden van het land zijn wij op zoek naar een financieel medewerker / administrateur.

Dit kantoor verzorgt de administratie op wekelijkse basis voor met name MKB en zzp-ers.

Op dit moment is vraag zo groot dat het kantoor een medewerker zoekt die een gehele administratie zelfstandig kan verzorgen voor bestaande en nieuwe klanten.

De werkzaamheden variëren van het inboeken van facturen tot en met het doen van VPB / IB aangifte.

Dienstverlening en ontzorgen van de klant is iets wat je van nature in je hebt. Je bent een vraagbaak voor klanten op alle uiteenlopende vragen op gebied van administratie / personeelszaken.

Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe medewerker voor ongeveer 32 uur per week. Deze uren kunnen indien gewenst gedeeltelijk vanuit huis gewerkt worden.

Je past bij onze opdrachtgever wanneer je doortastend en leergierig bent. Je gaat altijd op zoek naar een oplossing en je hecht waarde aan het afleveren van een perfecte administratie.

Je bent integer en dienstverlenend.

Het is een pre wanneer je ervaring hebt met Exact-online en Vakware Admicom) en MS Office. Omdat klantbezoek ook tot je werkzaamheden kunnen horen is het hebben van eigen vervoer een pré.

Functie-eisen Financieel Medewerker / Administrateur :

MBA opleiding (mee bezig of afgerond)

Praktijkdiploma Loonadministratie

MS Office

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier