Installatietechnicus Elektrotechniek
Tata Steel
IJmuiden, NL
3 dagen geleden

Voor het technisch operationeel team binnen TSP Werkgebied 1 zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve installatie technicus Elektrotechniek!

Wat ga je doen?

Als installatietechnicus ben jij samen met jouw collega's in het team aangesteld om de problemen rondom de installaties te verhelpen en de verschillende installaties binnen Tata Steel Packaging in goede banen te leiden.

Jij bent echt eigenaar van je werkzaamheden en probeert de werkdruk op het beheerteam en productieteam te verminderen. Jij kijkt dagelijks naar de prestaties van de installaties.

Je bekijkt de storingen, stelt prioriteiten en zorgt er voor dat aan het einde van de dag de installaties zo optimaal mogelijk draaien.

Het mooie van de functie is dat je als installatietechnicus direct kan ingrijpen bij installatie storingen en dat je door de hele fabriek werkt.

Kortom : voldoende uitdaging voor jou om je kennis en ervaring in te zetten.

Herken jij jezelf hierin?

Voor deze functie ben je een echte aanpakker en niet bang om vies te worden. Verder herken jij je in de volgende punten :

 • Je bezit een afgeronde studie MBO 4 in de richting van Elektrotechniek.
 • Je hebt ervaring met het oplossen van storingen en je hebt kennis van onderhoudsmethodes.
 • Je schrikt niet van een tegenslag en je weet snel een passende oplossing te vinden.
 • Je bent leergierig, enthousiast en hebt een stevige persoonlijkheid.
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een proactieve houding.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een open, positieve instelling.
 • Ervaring in het werken met SAP en MS Office is een pre.
 • Wat bieden wij jou?

  Tata Steel is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving.

  Jij kunt een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij vragen veel, maar bieden nog meer :

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een basis maandsalaris dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal op €4021,- bruto ligt.
 • Veel vrije tijd, omdat je naast 26 vakantiedagen en 11,5 ADV dagen ook tijd opbouwt door middel van de flexuren regeling van Tata Steel.
 • Volop doorgroeimogelijkheden, denk hierbij aan het volgen van cursussen en opleidingen, en doorgroeien naar een hogere functie.
 • Een variabele winstdeling, een vaste eindejaarsuitkering van 2% en 8% vakantietoeslag.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Wordt 2 / 3 van je pensioenpremie betaald door Tata Steel.
 • Wij vinden vitaliteit bij onze medewerkers belangrijk. Daarom krijg je niet alleen een tegemoetkoming in de zorgkosten, maar bieden wij je ook korting op een sportschool abonnement én kun je deelnemen aan de gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.

  a. golf, hockey, hardlopen en roeien.

  Wat is jouw werkomgeving?

  Jouw team :

  Jij gaat werken in de afdeling Beitsen en Koudwalsen binnen de Tata Steel Packaging fabriek. Jij werkt samen met 17 andere collega’s.

  Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van de installaties in jullie werkgebied.

  Jouw fabriek :

  Tata Steel Packaging (IJmuiden Works) produceert hoogwaardig verpakkingsstaal voor diverse klanten in de wereld. Bij Packaging doorloopt warmgewalste band een volledig productieproces (beitsen koudwalsen gloeien nawalsen vertinnen en nabewerken) om tot het door de klant gewenste product te komen.

  Packaging IJmuiden Works is opgedeeld in 7 secties die elk integraal resultaatverantwoordelijk zijn voor veiligheid milieu en het behalen van de juiste kwaliteit en kwantiteit.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier