Sales consultant klimaatinstallaties - Brabant
buildingjobs
Hoofdstraat 23 5121 JA RIJEN,NL
11 uur geleden

Als Sales consultant klimaatinstallaties ben je verantwoordelijk voor het rayon Brabant, Limburg en Zeeland, waar je een relatienetwerk opbouwt en beheert.

Tot je netwerk behoren adviesbureaus, eindgebruikers, architecten, ontwikkelaars et cetera. Je bent een gesprekspartner op niveau en hebt een adviserende rol.

Belangrijk is dat je kunt meedenken in een totaalconcept van HVAC-installaties. Daarbij neem je alle aspecten van een utiliteitspand mee om het concept werkbaar te maken, ook op bouwkundig gebied.

Je bent communicatief sterk en durft met het grootste gemak een presentatie te geven voor een kritische klantgroep. Samen met de accountmanagers die de installateur als doelgroep hebben, bepaal je hoe de markt in jouw regio te bewerken.

Je taken zijn :

 • Je bent een echte relatie netwerker, die signalen in jouw rayon meteen oppakt;
 • Je weet het spel tussen eigenaar, overheden, adviseur, architect, bouwbedrijf, installateur perfect te regisseren;
 • Je adviseert over de toepassing van klimaatconcepten, dit in relatie tot duurzaamheid, TCO en ROI;
 • Vanuit de bestaande relaties bouw je verder aan een nieuw netwerk;
 • Je rapporteert aan de commercieel manager.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier