Vrijwilliger ouderenzorg Tilburg | uren in overleg
Woonlandschap de Leyhoeve
Tilburg , NL
6 dagen geleden

Over De Leyhoeve

Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Momenteel hebben wij twee vestigingen : in Tilburg en Groningen.

Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien.

Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met een vorm van dementie. Een aangename omgeving waar mensen ook als zij ouder worden ontspannen kunnen blijven wonen.

Met als het nodig is thuiszorg of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken.

Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren.

Kortom : Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren?

Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve : Samen aangenaam oud worden.

Vrijwilliger worden!

Ben je op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding die je veel voldoening geeft? Word dan vrijwilliger bij Woonlandschap De Leyhoeve.

Of je nu veel of weinig tijd hebt, er is altijd wel iets te doen dat bij jou past. Als vrijwilliger lever je een hele waardevolle bijdrage aan het welzijn en welbevinden van onze bewoners die met name een vorm van dementie hebben.

Jouw luisterend oor en persoonlijke één-op-één aandacht betekenen écht heel veel voor hen.

Wat kun je doen als vrijwilliger?

We vinden het belangrijk dat de werkzaamheden passen bij wat jij graag doet én bij jouw mogelijkheden. En natuurlijk ook bij de tijd die je ervoor vrij wilt maken.

Dat kan een dag per week zijn, maar ook een uurtje per maand. Daarom bespreken we graag samen met jou je wensen voor vrijwilligerswerk.

Past het bij jou om lekker actief bezig te zijn dan kun je wat activiteiten betreft denken aan samen fietsen op de duofiets, een stuk wandelen, winkelen of samen ergens heen gaan.

Doe je liever wat rustigere activiteiten , denk dan aan muziek maken, een spelletje doen, een boek (voor)lezen of gewoon wat kletsen en samen thee of koffie drinken.

Het gaat dus vooral om één-op-één activiteiten. Maar vind je het juist leuk om breed te ondersteunen bij de werkzaamheden in de huiskamers of bij grote(re) activiteiten?

Ook dat is mogelijk. Voor ieder wat wils dus!

Natuurlijk word je bij ons ingewerkt en krijg je alle informatie die je nodig hebt om je taken goed uit te kunnen voeren.

Kortom : wij zorgen voor professionele ondersteuning, duidelijke afspraken en een vrijwilligersovereenkomst.

Wat vragen we van jou?

De mensen die bij ons wonen zijn veel méér dan hun ouderdom of hun ziekte. Allemaal dragen ze een eigen en uniek verhaal met zich mee.

Van jou vragen we dan ook dat je oprechte en warme belangstelling hebt voor de mens achter het verhaal. Daarnaast ben je betrouwbaar en stabiel en ben je bereid om iets te leren over de ziekte dementie en wat het betekent om deze ziekte te hebben.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier