Werkvoorbereider woningbouw
Eminent
Maarssen, NL
6 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Deze functie biedt jou veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Met jou ervaring als werkvoorbereider in de woningbouw weet jij als geen ander hoe je te werk moet gaan.

Bij dit enthousiaste jonge bedrijf vindt je weer nieuwe uitdagingen en energie om in de rol als senior werkvoorbereider te fungeren.

Je stuurt onder andere junioren aan en zet lijnen uit. Met jou bouwtechnische inzicht kan je gemakkelijk keuzes maken en weet jij wat de juiste prijs-kwaliteit verhoudingen zijn.

Je bent bekend met het controleren van AutoCad tekeningen en hebt enige ervaring met Revit. Verder ben je gemakkelijk in omgang en zijn jouw communicatieve vaardigheden van hoog niveau.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • 5 tot 10 jaar ervaring in de functie van werkvoorbereider
 • Afgerond opleiding Bouwkunde
 • Organisatorisch vermogen en stressbestendig
 • Bedrijfsomschrijving

  Dit familiebedrijf begeleidt bouwprojecten van ontwerp tot de onderhoudsfase. Met een eigen timmerfabriek in huis waar ze met milieuvriendelijke materialen werken proberen ze een bijdrage te leveren aan een duurzamere bouw.

  Ze richten zich op alle aspecten binnen de bouw (nieuwbouw / renovatie / onderhoud / verbouw). Voor de interne medewerkers is er volop ruimte voor ontwikkeling.

  Ze stimuleren professionals in talentontwikkeling. Daarnaast doet het bedrijf veel aan maatschappelijke betrokkenheid.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Zelfstandige functie
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Werken bij een ambitieuze werkgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier