Medisch secretaresse Dermatologie (24-32 uur) Sluitingsdatum: 25-07-2019
Nij Smellinghe
Drachten, NL
3 dagen geleden

Je past in ons profiel wanneer je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding tot medisch secretaresse (niveau 4) inclusief een brede werkervaring op secretarieel gebied.

Je bent gewend te werken met geautomatiseerde systemen, zoals Chipsoft (Hix) en MS Office. Je bent in staat om protocollair te werken met oog voor de patiënt.

Je bent in staat in hectische situaties beheerst en rustig te reageren, je kunt daarbij tegelijkertijd het overzicht te bewaren en weet de juiste interventies te doen.

Je beschikt over uitstekende sociale vaardigheden, hebt een klantgerichte instelling, neemt graag initiatief, kunt goed zelfstandig werken en je bent ook een teamspeler.

Je bent gemotiveerd, weet van aanpakken en werkt snel en zorgvuldig. Je bent flexibel inzetbaar.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats in FWG 35.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier